iOS:
Bewaar als app -> Kies “Zet in beginscherm” en klaar!

Android:
Bewaar als app-> Kies “Toevoegen aan beginscherm”

Windows:
Bewaar als app-> klik op “Aan start vastpinnen”

loader

Aanmelden voor:

nieuwsbrief, lezersaanbiedingen, speciale acties etc.
Het nieuws van dichtbij

Rubriek 112

AANDACHT: POLITIE VRAAGT TIPS Hot icon

AANDACHT: POLITIE VRAAGT TIPS

  • 112

ZAAK: Oudere vrouw ernstig gewond bij woningoverval

Vermoedelijk op donderdag 7 september 2017 raakt een 78-jarige vrouw ernstig gewond wanneer zij wordt overvallen in haar eigen woning aan de Rondweg in Bladel. In het onderzoek is uw hulp van groot belang. Wij vragen u met ons mee te denken om deze ernstige zaak op te lossen. Die donderdag kregen wij even na 8.00 uur een melding dat er op het adres een overval had plaatsgevonden. Het slachtoffer raakte daarbij zwaargewond en werd naar het ziekenhuis gebracht.

Klik hier om naar de politiepagina te gaan voor verder gedetailleerde informatie

Belgische kickbokser vermist in Nederland Hot icon

Belgische kickbokser vermist in Nederland

  • 112

De Nederlandse politie heeft een opsporingsbericht uitgestuurd over de vermissing van de vermiste Belgische kickbokser Marc de Bonte. Deze 26-jarige Belg vertrok vrijdagavond vanuit België naar zijn vriendin in Best, maar is daar niet aangekomen. Zijn auto is zondag aangetroffen in Wilhelminakanaalstraat in Best. Er is sinds zijn vertrek bij een vriend uit Turnhout geen teken van leven meer van hem vernomen. Daarvoor was hij op een feestje in het Nederlandse Bladel, dat was een feestje van zijn sportschool. De kickbokser reed in een zwarte Renault Clio met ANL in het midden van het kenteken. De politie vraagt mensen die meer informatie hebben rond de verdwijning van De Bonte zich te melden. De Bonte droeg een grijze kabeltrui, heeft donkerblond haar en is 1.80 m lang.

112-als-elke-seconde-telt Hot icon

Koster Keunen op bedrijventerrein de Sleutel getroffen – Nablussen duurt hele dag

  • 112

Op donderdagavond 27 oktober is een zeer grote brand uitgebroken bij OBGB lidbedrijf Koster Keunen aan de Raambrug 3 in Bladel. Dit is een waxfabrikant. Er zijn bij de brand geen gewonden gevallen. De brand is nog niet onder controle (update 7:45 uur). De brandweer laat het gebouw gecontroleerd uitbranden. Gedurende de nacht zijn er 200 brandweerlieden ingezet. Zij hebben weten te voorkomen dat de brand is overgeslagen naar omliggende gebouwen. Het blussen en nablussen duurt naar verwachting nog de hele dag.

Bij de brand komt veel rook vrij. Er wordt continue gemeten door meetploegen van de brandweer. Tot nu toe zijn er geen afwijkende waarden schadelijke stoffen gemeten. Er is bij de brand geen asbest vrijgekomen. Rook is nooit gezond. Daarom geldt tot nader order het advies om ramen en deuren gesloten te houden en de ventilatie uit te zetten. In de omgeving van de brand zijn stoffen terecht gekomen. De gemeente heeft het RIVM om advies gevraagd. Het RIVM bekijkt of er verder onderzoek nodig is.

De brandweer zet vooral in om uitbreiding van de brand te voorkomen. Er vliegt een politiehelikopter door de lucht die warmtebeelden maakt van de brand. Deze beelden worden door de brandweer gebruikt.

Bij bewoners in de omgeving kan er bruin water uit de kraan komen. Dit wordt niet veroorzaakt door de brand, maar doordat de brandweer een grote hoeveelheid water onttrekt aan de waterleiding. Als dit bij u het geval is, kunt u de kraan het beste even laten lopen tot het water weer een normale kleur heeft.

In verband met de bestrijding van de brand en de rookontwikkeling is in de omgeving van de brand een gebied afgesloten. De volgende adressen zijn tot nader order niet toegankelijk:
Hallenstraat 4a, 4b en 6
Raambrug 1a, 1b, 1c, 3, 9 en 9a
Fabrieksweg 2, 3 t/m 3 p (verzamelgebouw), 4, 6 en 8
Hallenstraat 1, 3 en 5

De laatst actuele informatie vindt u op www.bladel.nl.

Posts loader