HOOGELOON – Van zaterdag 24 t/m maandag 26 juni staat de kermistent van Fanfare Wilhelmina in Hoogeloon weer bol van de activiteiten.

Op zaterdagavond 24 juni wordt het spits afgebeten door coverband Qnøt: een 9-koppige band uit Leende, compleet met zanger, zangeres en blazerssectie. Wat zorgt voor een mooie volle sound. Top 40, golden oldies, soul, dance, rock… Het komt allemaal voorbij in een spetterende, avondvullende show. Met de slogan ‘Altijd feest voor elk publiek’ spelen zij het dak eraf.

Op zondagmiddag 25 juni is het de beurt aan de fanfare zelf met het jaarlijkse Kermisconcert. Zowel de percussiegroep als het blaasorkest treden op en brengen een mix van lichte, populaire muziek met een zomers tintje. Nieuw op zondag zijn de Loonse Spelen, die vanaf 19.00 uur in en rond de tent gaan plaatsvinden. Je hoeft niet persé heel slim of sportief te zijn om mee te kunnen doen. Durf jij met een team de uitdaging aan op het gebied van sjoelen met bierpullen, touwtrekken en andere ludieke spellen? Vriend(inn)engroepen, families, buren, verenigingen, collega’s: iedereen is welkom bij de Loonse Spelen. Aanmelden teams kan via loonsespelen@gmail.com. De Loonse Spelen worden mede mogelijk gemaakt door Landgoed De Biestheuvel Hoogeloon.

De maandagavond is, zoals al vele jaren, gereserveerd voor het Kermisfestival met meerdere bands uit de regio. De avond wordt geopend door jong (Loons) talent: zangeres Birgit Bolte en de Black Swords, bekend van hun deelname aan RTL’s Holland’s Got Talent. Jonge jongens van 9, 11 en 12 jaar die rocken! Daarna is het de beurt aan coverband Sista Dew, Art Felixx (voorheen frontman Monks Avenue) en feestmuziekband Perfect Dialect. Kortom, gezelligheid gegarandeerd! De tent staat op het grasveld naast de kerk en de toegang is op alle dagen gratis!