WESTELBEERS – Op zondag 14 januari, om 14.30 uur, treedt Duo Fraticelli-Möller op in de Cultuurboerderij, Voldijnseweg 8 te Westelbeers. De entree bedraagt € 15,-.

De Zweedse gitarist/componist Johannes Möller en de Argentijnse gitariste Laura Fraticelli vormen samen een bijzonder getalenteerd en prachtig duo. Ze weten hun gevoel op schittterende wijze uit te drukken in muziek. Deze interpretatie in combinatie met hun sympathieke en charismatische podiumuitstraling maakt dat een concert een onvergetelijke belevenis wordt.

Duo Möller-Fraticelli trad op in heel Europa, Noord- en Zuid-Amerika, evenals op radio en TV. De duo heeft een opname uitgebracht met de werken van Johann Kaspar Mertz (1806-1856) voor het label Naxos.

De Zweedse gitarist en componist Johannes Möller heeft het publiek over de hele wereld weer betoverd met charismatische en soulvolle uitvoeringen. In 2010 ontving hij de eerste prijs in de GFA Concert Artist Competition, door velen beschouwd als de meest prestigieuze gitaarcompetitie ter wereld. Als uitvoerder heeft de kunst van Johannes veel verder weten te reiken dan de gebruikelijke gitaarcirkels. Dit werd bevestigd in maart 2008 toen hij het Nederlandse Vriendenkrans Concours won, terwijl hij streed tegen artiesten in alle instrumentcategorieën. Als onderdeel van deze prijs is zijn naam gegraveerd op een metalen plaat die te zien is in het Concertgebouw in Amsterdam. In 2009 won hij een ‘European Guitar Award’ voor zijn composities voor gitaarsolo’s.