Stijldansen nieuwe stijl met de dansen van nu. Salsa, rock & roll, swingsolution, het kan allemaal! Een gezellig avondje uit? Toe aan een nieuwe hobby? Dansschool Hellendoorn, al 70 jaar de gezelligste dansschool van Brabant, heeft weer een uitgebreid dansaanbod voor jong en oud. Van 5 (jongste) tot 87 jaar (oudste leerling). 3 generaties van professionele dansleraren staan garant voor de nieuwste trends, maar natuurlijk ook voor de traditionele dansen, waarbij een gezellig avondje uit centraal staat!

Stijldansen nieuwe stijl: voor alle leeftijden, en geheel aangepast aan deze tijd, zodat je je op elk feestje van je beste kant kunt laten zien. Salsa: voor alle leeftijden, lekker uitleven op latin muziek en veel makkelijker te leren dan je denkt, eventueel les van Nederlands kampioene latin. Swingsolution, rock & roll: voor mensen die van het betere gooi- en smijtwerk houden. De lessen worden verzorgd in Valkenswaard, Bergeijk, Hapert, Bladel, Reusel en Vessem. Met wekelijks gezellige dansavonden om het geleerde in praktijk te brengen of gewoon lekker dansen (ook voor niet-leden, vraag ons dansboekje aan). Wil je dansen als sport beoefenen, dat kan ook, Dansschool Hellendoorn is aangesloten bij alle grote wedstrijdbonden, zowel voor ballroom en latin, als streetdance en hip hop. Gezien de vele eerste plaatsen een goede keus. Ben je verhinderd, je kunt de hele maand februari nog instromen.

Kunt u al dansen, instromen is bij ons geen probleem, wij zoeken een geschikte club.Van beginners tot en met  topklasse. Diverse niveaus. Ook gezelligheidsclubs! Dansen wanneer het u uitkomt. Wij verzorgen danslessen op alle dagen van de week, waardoor u geen dansles hoeft te missen. Bijvoorbeeld bij onregelmatige diensten. U zit niet vast aan een bepaalde dag (gratis inhaallessen). Geen partner? Dansschool Hellendoorn heeft inmiddels een reputatie op het gebied van alleengaanden dansclubs.

Workshops
Op feestjes of andere gelegenheden, een leuke activiteit. Groepen die een leuke workshop willen zoals salsa, night fever, rock & roll, stijldansen, zumba, etc. kunnen op locatie of in onze dansschool terecht.Ook privéles of een trouwcursus behoort tot de mogelijkheden (ook aan huis).

Wij hopen u te mogen begroeten bij de grootste en gezelligste dansschool van Brabant. Voor aanmeldingen en info (b.v. lestijden) kunt u bellen naar Wim Hellendoorn, tel. 06-55140501 of kijkt u op de website voor het complete programma.

www.dansschoolhellendoorn.nl