iOS:
Bewaar als app -> Kies “Zet in beginscherm” en klaar!

Android:
Bewaar als app-> Kies “Toevoegen aan beginscherm”

Windows:
Bewaar als app-> klik op “Aan start vastpinnen”

loader

Aanmelden voor:

nieuwsbrief, lezersaanbiedingen, speciale acties etc.
Het laatste nieuws van dichtbij!

Rubriek Facebook

Facebook post afbeelding

Kempen FM

Presentator Jan Brekelmans overleden

Afgelopen zaterdag is de grondlegger en presentator van het Kempen FM programma “ZondagmiddagSport” Jan Brekelmans na een kort ziekbed overleden aan de gevolgen van een ernstige ziekte. Jan, die op Kempen FM zijn programma’s verzorgde onder de naam John Karremans was een zeer gewaardeerde collega die ook het programma De Kempen Totaal een flink aantal jaren presenteerde. Het programma “ZondagmiddagSport” was Jan’s “kindje” dat tijdens het seizoen elk weekend met veel liefde en aandacht werd gemaakt.

Kempen FM raakt met het overlijden van Jan Brekelmans niet alleen een gedreven radiomaker kwijt, maar vooral ook een fijne collega en aimabel mens.

Streekomroep de Kempen wenst zijn gezin, familie, vrienden en collega’s heel veel sterkte in deze moeilijke periode.

Facebook profile picture

Gemeente Reusel-De Mierden

Prikkelarme kermis in Eersel

Op zondag 2 juli is tussen 12:30 en 14:00 de Kermis van Eersel prikkelarm. In steeds meer steden en dorpen zie je het ontstaan van een prikkelarme kermis. Deze is bedoeld voor mensen met autisme, epilepsie of een andere beperking.

Door het verminderen van prikkels wordt de kermis voor een deel van mensen met autisme een stuk aangenamer en kunnen er dus meer mensen van de kermis genieten. Dit jaar gaat ook Eersel van start met een prikkelarme kermis. Dit initiatief is opgezet door gemeente en kermisexploitanten gezamenlijk.

Op zondag tussen 12:30 en 14:00 wordt er geen gebruik gemaakt van lichteffecten, attracties draaien minder snel en de muziek staat uit of zachter dan normaal.

Uiteraard is iederéén welkom om gebruik te maken van deze ‘extra’ kermistijd.

Posts loader