iOS:
Bewaar als app -> Kies “Zet in beginscherm” en klaar!

Android:
Bewaar als app-> Kies “Toevoegen aan beginscherm”

Windows:
Bewaar als app-> klik op “Aan start vastpinnen”

loader

Aanmelden voor:

nieuwsbrief, lezersaanbiedingen, speciale acties etc.
Het laatste nieuws van dichtbij!

Rubriek Ondernemen

Overweldigende belangstelling bij bedrijfsbezoek aan Habufa Hot icon

Overweldigende belangstelling bij bedrijfsbezoek aan Habufa

Hapert – Op 8 juni organiseerde OBGB een bedrijfsbezoek voor haar leden bij Habufa in Hapert. Een overweldigend grote opkomst van collega-bedrijven die het beleid van OBGB omarmen; het elkaar-leren-kennen-beleid. Weten wat er achter de voordeur van de bedrijven gebeurt en krachten bundelen door te weten wat er speelt op de bedrijventerreinen.

Historie: van ‘white label’ naar branding
In 1968 werd Habufa opgericht door George van den Bosch. Het assortiment van stalen buismeubelen van de HApertse BUismeubelen FAbriek werd in de jaren ’70 uitgebreid met aanverwante artikelen en meubelen. Na een alliantie met Steinhoff en de overname van Hachmer Tholen maakt het bedrijf onder leiding van zonen Paul en Danny een enorme ontwikkeling door.

Tijdens de presentatie van Bernd Niessen en Frans Herman (mede directeuren van Habufa) wordt het de ruim honderd OBGB-leden duidelijk: er is goed nagedacht over de positionering van Henders & Hazel, XOOON en Happy @Home. Drie meubelconcepten die door 500 dealers in 8 Europese landen, te samen met de lijn decoratieartikelen COCO Maison hun weg naar consumenten vinden. De verandering van meubels zonder label (‘white label’) naar meubels met label van één van de drie concepten zorgde voor groei van het Kempische bedrijf dat inmiddels wereldwijd ruim 400 medewerkers heeft.

Logistiek en Academy voor meubelverkopers en managers
De OBGB-ers werden rondgeleid in de enorme opslaghallen aan de Metaalweg in Hapert. Bernd Niessen: “We beschikken in totaal over 150.000 m2 oppervlakte op drie locaties (Hapert, Tholen en Lichtenfels) om onze dealers, producenten en consumenten te bevoorraden. Een ingenieus, zelf ontwikkeld ICT-systeem zorgt voor de ondersteuning daarvan.” Ook werden rondleidingen gegeven door de showrooms van de drie concepten (in totaal 3.000 m2), waar de nieuwste trends op het gebied van wonen met veel enthousiasme ten toon gespreid werden. Ook werd uitgelegd hoe de dealers ondersteund worden op de Academy door middel van het overdragen van productkennis, opleidingen en inrichtingen.

Founding father
De founding father, George van den Bosch (in zijn 83e levensjaar), werd door OBGB extra in de bloemetjes gezet. Hij verzorgde samen met zijn mensen een afsluitende borrel gecombineerd met heerlijke hapjes. ‘Een bijzonder verrassend bedrijfsbezoek’, gaven de aanwezigen aan. Het enthousiasme van de medewerkers, de hippe producten, het warme welkom en de mooie inrichtingen…. achter de voordeur van dit OBGB-lid werd in een paar uur tijd een ‘good feeling’ neergezet. Henders & Hazel, XOOON, Happy@Home en COCO Maison zijn niet alleen sfeervolle meubelen en decoratieartikelen maar worden ook met aandacht en enthousiasme ontwikkeld, geproduceerd en geleverd. OBGB-leden hoeven zich niet meer af te vragen wat er toch gebeurt achter de voordeuren aan Metaalweg 15 en Hoogakker 4 in Hapert. Dát dus!

www.obgb.nl
www.habufa.nl

Willems Machinebouw, Promatec en Pulsemaster vestigen zich op Kempisch Bedrijvenpark Hot icon

Willems Machinebouw, Promatec en Pulsemaster vestigen zich op Kempisch Bedrijvenpark

HAPERT – Kempisch Bedrijvenpark heeft ruim 8.500 m² verkocht aan Van Geel Holding ten behoeve van de uitbreiding van Willems Machinebouw en voor de verplaatsing van Promatec en Pulsemaster. Daarnaast is een aangrenzend perceel gereserveerd voor toekomstige groei.

De drie bedrijven zijn momenteel gevestigd in Bladel en zijn onderdeel van dezelfde groep. De bedrijven hebben veel synergie en zijn actief op het gebied van de machinebouw voor hoofdzakelijk de wereldwijde foodindustrie. Willems Machinebouw levert voornamelijk aan OEM-klanten met als corebusiness de productie en finishing van RVS plaatwerk en lassamenstellingen. Daarnaast biedt het ruimte en capaciteit voor het assembleren van machines of complete systemen met bijbehorend projectmanagement. Promatec is een innovatief bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van product handling systemen, alsook de engineering en realisatie van projecten in de machinebouw. Pulsemaster is gespecialiseerd in Pulsed Electric Field processing (PEF) en streeft naar de toepassing van deze innovatieve technologie in een zo groot mogelijk aantal applicaties in de voedingsmiddelenindustrie. Deze techniek wordt ingezet als conserveringstechniek, maar ook als middel om productieprocessen efficiënter te ma-ken en de productkwaliteit te verhogen.

Vanwege de aanhoudende groei heeft directeur/eigenaar Marco van Geel besloten een deel van de bedrijfsactiviteiten gefaseerd over te brengen naar het Kempisch Bedrijvenpark. Willems Machinebouw blijft gevestigd in Bladel, maar breidt haar assemblageactiviteiten uit op KBP. Promatec en Pulsemaster verhuizen volledig naar KBP. De nieuwbouw in Hapert biedt ruimte om de groei aan assemblageprojecten op te kunnen vangen en de productie in Bladel verder te optimaliseren.

Marco van Geel: “Deze koop sluit goed aan bij de doorontwikkeling van onze bedrijven. Het KBP heeft goede voorzieningen en we hebben gekozen voor een mooie zichtlocatie aan de Provincialeweg.” Waarnemend voorzitter van KBP, Peter Maas: “De ontwikkeling van KBP verloopt gestaag door. Ruim 50% van het terrein is inmiddels verkocht. Willems Machinebouw, Promatec en Pulsemaster zijn mooie bedrijven met innovatieve machines.”

De voorbereidingen voor de nieuwbouw zijn gestart. Voor de bouw van de eerste fase wordt op korte termijn een omgevingsvergunning ingediend. In de loop van 2019 wordt de nieuwbouw in gebruik genomen.

Het Kempisch Bedrijvenpark is een regionaal bedrijvenpark, voor grotere bedrijven (minimale kavel 5.000 m²), gelegen bij Hapert langs de rijksweg A67, midden in de Brabantse Kempen en onderdeel van de Brainportregio. Het bedrijvenpark heeft een omvang van netto 69 hectare, waarvan sinds 2011 nu 50% is verkocht.

16e Ondernemerscafé gemeente Bladel Hot icon

16e Ondernemerscafé gemeente Bladel

Op 9 mei 2017 bezochten ruim 180 ondernemers de 16e editie van Ondernemerscafé gemeente Bladel. Bezoekers konden voorafgaand aan de presentaties in de KempenTech-tent op het Kempisch Bedrijvenpark een kijkje nemen en een ritje maken in één van de zeer comfortabele met groen aangedreven elektrische bussen uit de nieuwe Hermes-vloot.

Hermes-directeur Juul van Hout sprak over het tot stand komen van dit ‘sexy’ product, wat onderdeel uitmaakt van de grootste emissievloot van dit moment. In samenwerking met VDL Groep zijn inmiddels veel, zo niet alle uitdagingen, overwonnen. De relatief korte maximaal te berijden afstand met een volle accu (zo’n 75 km ofwel drie uur) zorgde voor veel hoofdbrekens. Alleen met een heel strak schema waarbij iedere tien minuten een bus van het busstation Neckerspoel naar de remise in het centrum van Eindhoven rijdt om daar opgeladen te worden, lukte het om het aantal aan te schaffen bussen in aanvang te minimaliseren. “Er ligt een plan om nog meer elektrische bussen aan te schaffen en gestaag te werken naar een totale emissie vrije vloot (red.: 200 voertuigen)”, aldus van Hout.

Marktleider op het gebied van elektrische bussen, VDL Groep, is leverancier van de grootste vloot elektrische bussen van Europa: 43 stuks. Het overschakelen van dieselbussen naar elektrische bussen vraagt vooral ook een andere manier van rijden door de chauffeurs. Een compleet andere manier van werken die vraagt om een aangepast automatiseringssysteem, vernieuwde opleidingen, maar ook continue verbetering van de bustechniek in samenwerking met VDL Groep.

Willem van der Leegte, president-directeur VDL Groep, nam de aanwezigen in vogelvlucht mee in de ontwikkelingen rondom de VDL Groep. Dat de Kempen een essentiële rol speelt en blijft spelen staat buiten kijf: “De Kempische cultuur past bij VDL: no nonsens, hard werken en…”, volgens Van der Leegte, “ook af en toe een feestje.” VDL Groep zet sterk in op E-mobiliteit waarbij kennis en ontwikkeling over slimme mobiliteit wordt gebundeld bij VDL Enabling Transport Solutions, en vervolgens in de bedrijvengroep wordt uitgerold. Naast kennisontwikkeling en activiteiten op het gebied van energielevering, -opslag, autonoom rijden en waterstoftechnologie, wordt duidelijk dat de rol van VDL Groep steeds meer verandert. Waar deze eerst ‘sec’ busproducent was, verandert deze rol steeds meer in die van een dienstverlenende partner. De pérfecte fit met een resultaat om trots op te zijn: het meest moderne streekvervoer van Europa.

Het Ondernemerscafé wordt twee keer per jaar georganiseerd door Ondernemersvereniging Bedrijventerreinen Gemeente Bladel (OBGB), Bladel Centrum, MKB Hapert- Hoogeloon, Land van de Zaligheden, ZLTO en gemeente Bladel.

Oomen Blijft Gewoon Betrokken – Frits Oomen neemt afscheid van OBGB op jaarvergadering 9 mei Hot icon

Oomen Blijft Gewoon Betrokken – Frits Oomen neemt afscheid van OBGB op jaarvergadering 9 mei

BLADEL – Op 9 mei neemt Frits Oomen afscheid als voorzitter van OBGB. Die afkorting staat – zoals inmiddels algemeen bekend is – voor Ondernemersvereniging Bedrijventerreinen Gemeente Bladel. Met een vette knipoog geeft Frits er echter een paar andere verklaringen voor: “Toen ik begon was het ‘Oomen Begint Geweldig Bemoedigend’, later werd het ‘Oomen Bevalt Gaandeweg Beter’ en nu bij het afscheid is het ‘Oomen Blijft Gewoon Betrokken’.” Na negen actieve en enthousiaste jaren geeft hij de voorzittershamer door maar blikt nog één keer terug.

Revitalisering
Frits Oomen was in zijn werkzame carrière ambtenaar in de gemeenten Hoogeloon ca en Bladel. “Ik was ruim 35 jaar Hoofd Ruimtelijke Ordening, Volkshuisvesting en Economische Zaken”, vertelt Frits. “In die hoedanigheid was ik betrokken bij de revitalisering van het bedrijventerrein in Hapert. Door de groei was een wirwar aan doodlopende straatjes ontstaan en was er geen eenheid. We namen een voorbeeld aan de revitalisering van bedrijventerrein ‘De Sleutel’ in Bladel dat enkele jaren daarvoor afgerond was. Ik had uit hoofde van mijn functie veel contact met de ondernemers want zo’n revitalisering is geen taak van de gemeente alleen. Vanuit de ondernemers en de omwonenden ontstond een klankbordgroep waarmee veelvuldig overleg werd gevoerd. Toen in 2002 industrieterrein Hapert werd heropend, was voor de ondernemers de meerwaarde van het collectief ruimschoots aangetoond en werd een aantal zaken in gemeenschappelijkheid voortgezet. De afvalinzameling en de energie-inkoop was daar een mooi voorbeeld van. Later zijn er meer zaken bijgekomen. Uiteindelijk is in 2003 OBGB opgericht nadat het clubje ondernemers uit Hapert contact had gelegd met de ondernemers uit Bladel.”

Voorzitter
Frits werd in 2008 gevraagd als voorzitter. “Veel ondernemers kenden mij vanuit mijn functie binnen de gemeente. Een ambtenarenfunctie waar ik overigens vaak zelf de eerste grappen over maak”, lacht Frits. “Tegelijkertijd kende ik het reilen en zeilen binnen de gemeenten, beschikte ik over een groot netwerk en bezat ik de overtuigende motivatie om de vestigingsomstandigheden voor bedrijven blijvend te optimaliseren. Allemaal redenen waarom de functie bij mij paste. Hoewel ik eerlijk moet zeggen dat ik zelf niet erg bekend was met de werkzaamheden van OBGB. Ik kon meteen een eerste doelstelling noteren: zorgen dat de naamsbekendheid vergroot werd. Wat me in de eerste gesprekken meteen duidelijk werd, was dat de belangenbehartiging uiterst constructief werd opgepakt en dat er een heel hecht en betrokken bestuur zat. Dat is nog steeds zo; in de ruim acht jaren dat ik de voorzittershamer hanteer, zijn er door functieveranderingen slechts twee bestuursleden weggegaan. Met een hecht en betrokken bestuur kun je bruggen bouwen en dat hebben we dan ook gedaan. De gemeente is één van onze belangrijkste partners en ik kan niet anders zeggen dan dat die samenwerking heel vooruitstrevend, effectief en plezierig is.”

Leer je buren kennen
In de loop der jaren is OBGB geprofessionaliseerd en hebben nieuwe projecten vorm gekregen. “Hetty van der Hamsvoort is aangesteld als parkmanager en ISK – Inkoop Samenwerking de Kempen – is een op zichzelf staande tak geworden. Het secretariaat is uitbesteed aan de WVK, meer in het bijzonder aan Ingrid Beerens. Je moet niet vergeten dat je het besturen van OBGB ‘erbij’ doet. De meeste bestuursleden hebben gewoon nog een onderneming te runnen en alle professionele ondersteuning bij dit vrijwilligerswerk helpt hen daarbij en wordt nadrukkelijk gewaardeerd. OBGB wordt steeds sterker en is gegroeid van 180 leden in 2008 naar 300 leden in 2017, wat een sterke onderhandelingspositie waarborgt. Sterker door samenwerking, dat is de gedachte. Daarnaast is een belangrijke pijler dat we de naamsbekendheid van de lidbedrijven vergroten. Je kunt aan de buitengevel niet zien wat er binnen in de bedrijven gebeurt en daar ligt een kans. We organiseren ‘Leer je buren kennen’, waarbij de lidbedrijven op bedrijfsbezoek gaan bij ‘de buren’. Om kennis te maken, te netwerken en ideeën op te doen. De bedrijfsbezoeken worden altijd druk bezocht wat ons vertelt dat er enorme belangstelling is voor de collega’s op de bedrijventerreinen. Ook wij als bestuur raken elke keer geïnspireerd door de bevlogen verhalen van de ondernemers.”

Oomen Blijft Gewoon Betrokken
De Kempenaar is te bescheiden, meent Frits Oomen. “We mogen best een beetje meer trots uitstralen. We werken hard, maken de mooiste producten maar schreeuwen het zelden van de daken. Het is de kracht maar tegelijkertijd de zwakte van de lokale ondernemers. Laat maar zien wat je hebt, wat je kunt. We hebben in de gemeente Bladel alleen al 170 hectare aan goed geoutilleerde bedrijventerreinen waar dagelijks een kleine 7000 werknemers hun dagelijkse kost verdienen. Dat is niet niks hoor! Daar mag je trots op zijn. Er zit nog altijd groei in; jonge ondernemers starten nieuwe bedrijven op en doen dit met net zo’n grote passie als hun voorgangers. De wil om van de onderneming een succes te maken is groter dan ooit tevoren. Dat wij daar als OBGB een steentje aan bij kunnen dragen, is een eer.”

Frits roemt het Vrouwennetwerk en de ‘Young Entrepreneurs’ die onder de vlag van OBGB in het leven zijn geroepen. “Waar we kunnen ondersteunen we initiatieven omdat we geloven in de kracht van de samenwerking. Het Ondernemerscafé is een mooi voorbeeld van hoe ondernemers met elkaar netwerken en daar samen sterker uitkomen. In samenwerking met burgemeester Boy Swachten hebben we dit opgezet en het wordt altijd druk bezocht.”

De komende editie van het Ondernemerscafé, op 9 mei, is meteen de laatste voor Frits: kort daarvoor, in de jaarvergadering van OBGB legt hij de hamer neer. “Maar ik blijf betrokken”, verzekert hij. “Ik hoop dat ik nog uitgenodigd word voor de bijeenkomsten en zal die met plezier blijven bezoeken want: Oomen Blijft Gewoon Betrokken, reken daar maar op!”

www.obgb.nl

Ondernemerscafé gemeente Bladel op 9 mei Hot icon

Ondernemerscafé gemeente Bladel op 9 mei

HAPERT – Op dinsdag 9 mei vindt de 16e editie plaats van het Ondernemerscafé gemeente Bladel. Een bijzondere editie, vanwege de locatie in de tent van KempenTech op het Kempisch Bedrijvenpark, en omdat alle leden van de Kempische ondernemersverenigingen van harte welkom zijn.

VDL en Hermes werken samen aan het meest moderne streekvervoer van Europa. VDL Bus & Coach heeft maar liefst 43 innovatieve, elektrische bussen geleverd aan personenvervoersbedrijf Hermes. Met dit aantal beschikt de regio Eindhoven over één van de grootste elektrische busvloten van Europa. In totaal heeft VDL in Nederland eind 2016 zo’n 400 bussen geleverd ten behoeve van de nieuwe dienstregeling van het openbaar vervoer in Nederland.

Tijdens dit Ondernemerscafé geven Hermes-directeur Juul van Hout en Willem van der Leegte, president-directeur van VDL Groep, aan waarom Hermes en VDL door de samenwerking en inzet van de elektrische bussen trendsetters in Europa zijn: “Een fantastisch voorbeeld waarmee we in de meest innovatieve regio van Nederland kunnen laten zien waartoe we in staat zijn en waar we erg trots op zijn!”

Programma
– 20.00 uur: ontvangst met koffie en/of thee. Voor geïnteresseerden: korte rondrit in elektrische Hermes-bus.
– 20.30 uur: opening door Frits Oomen, voorzitter OBGB.
– 20.35 uur: presentatie Juul van Hout, directeur Hermes en presentatie Willem van der Leegte, president-directeur VDL Groep.
– 21.45 uur: netwerkborrel.

Aanmelden is mogelijk via de website van de gemeente Bladel of via een mail naar ondernemerscafe@bladel.nl onder vermelding van naam (voor- en achternaam), bedrijfsnaam en aantal personen (per bedrijf maximaal 2 personen) en de ondernemersvereniging waar u lid van bent. Opgegeven personen dienen gerelateerd te zijn aan het bedrijf.

Wijn, food en etiquette – Vijfde succesvolle bijeenkomst Hot icon

Wijn, food en etiquette – Vijfde succesvolle bijeenkomst

BLADEL – Ruim 60 ondernemende vrouwen ontmoetten elkaar tijdens de vijfde editie van het Vrouwennetwerk OBGB op 18 april 2017. De bijeenkomsten, bedoeld voor Kempische onderneemsters vinden steeds gretig aftrek. De dames werden op een gezellige en ludieke manier wijzer gemaakt over wijn, food, chocolade en etiquette bij OBGB-lid Restaurant Crijns.

Mannen
Gastvrouw en mede-eigenaresse van Crijns, Imke Wind, biechtte tijdens de ontvangst op dat ze de hulp van ‘haar mannen’ nodig had om de workshops te organiseren. ‘Het blijft nog steeds een echte mannenwereld, het restaurantwezen. ‘ Dat Imke haar ‘mannetje’ staat werd steeds duidelijker gedurende de bijeenkomst.

Leerzaam
De avond werd als gezellig, maar vooral ook als erg leerzaam ervaren. Hoe dek je de tafel op de juiste manier? Naar welke kant wordt de snijkant van een mes gericht? Hoeveel wijnglazen plaats je bij de borden? Kortom: ‘Hoe heurt het eigenlijk?’. Ook warenkennis kwam aan de orde. Best lastig om diamanthaas te onderscheiden van een runderhaas. Kumquats lijken minisinaasappels, maar hoe gebruik je ze in de keuken? Een hapje zalm met asperges kan een metaalachtige smaak opleveren als je dat combineert met de foute wijn.

Netwerk
De avond werd afgesloten met een goed glas wijn en smakelijke hapjes. Eén van de deelneemsters: ‘Ik vind het vooral leuk dat ik iedere keer weer een paar vrouwen meer leer kennen. We wisselen van alles uit dat is ook zo leuk van vrouwen: kriskras door huiselijke toestanden, werk, financiën, familie en mantelzorg. Mooi toch!’.

Fotografie: Imca van de Weem Photography

www.obgb.nl

Buitenmuurverf ‘wast’ zichzelf schoon! Hot icon

Buitenmuurverf ‘wast’ zichzelf schoon!

BLADEL – Schilders, klussers zijn alweer 10 jaar bekend met ‘MProfex all mat’ en de ‘Satin’ variant. Deze binnen/buiten superlatex op acrylaatbasis is zeer goed dekkend, scheuroverbruggend, met name ‘MProfex all satin’ heeft een ongekende reinigbaarheid.

De ‘MProfex Villa Façade mat’ is onze nieuwste ‘No Problem’ buiten-muurverf. Wat is er zo bijzonder aan deze muurverf?
Zeer gemakkelijke verwerking en spat nagenoeg niet. Zelfs nageïsoleerde woningen kun je nu zonder problemen in de verf zetten. De dampdoor-laatbaarheid nadert de 100% waardoor enkelsteens muren gewoon overgeschilderd kunnen worden.

De ‘MProfex Villa Façade mat’ is voorzien van anti-mos werking, wat zeer prettig is voor in bosrijke gebieden. Maar het allermooiste is wel dat deze buitenmuurverf zichzelf schoon ‘wast’. Door middel van de nieuwste Lotus Nanotechniek zijn o.a. zwarte strepen en omgevingsvuil op buitenmuurverf verleden tijd. Deze techniek in combinatie met elke regenbui zorgen voor een totale zelfreiniging van de toplaag.

Het aanbrengen van de buitenmuurverf gebeurt helaas nog niet vanzelf, maar u kunt dit natuurlijk ook uitbesteden aan ons. Op de achterpagina van deze PC55 staan nog meer mooie MP-producten of kijk op www.mp-krekels.com.

Voor professioneel advies op maat voor elk schilderwerk of -product kunt u terecht bij ons op De Kloet 10 G, industieterrein ‘De Sleutel’ in Bladel.

MP Mandy & Pieter Krekels

www.mp-krekels.com

Ondernemerscafé gemeente Bladel op 9 mei Hot icon

Ondernemerscafé gemeente Bladel op 9 mei

HAPERT – Op dinsdag 9 mei vindt de 16e editie plaats van het Ondernemerscafé gemeente Bladel. Een bijzondere editie, vanwege de locatie in de tent van KempenTech op het Kempisch Bedrijvenpark, en omdat alle leden van de Kempische ondernemersverenigingen van harte welkom zijn.

VDL en Hermes werken samen aan het meest moderne streekvervoer van Europa. VDL Bus & Coach heeft maar liefst 43 innovatieve, elektrische bussen geleverd aan personenvervoersbedrijf Hermes. Met dit aantal beschikt de regio Eindhoven over één van de grootste elektrische busvloten van Europa. In totaal heeft VDL in Nederland eind 2016 zo’n 400 bussen geleverd ten behoeve van de nieuwe dienstregeling van het openbaar vervoer in Nederland. Tijdens dit Ondernemerscafé geven Hermes-
directeur Juul van Hout en Willem van der Leegte, president-directeur van VDL Groep, aan waarom Hermes en VDL door de samenwerking en inzet van de elektrische bussen trendsetters in Europa zijn: “Een fantastisch voorbeeld waarmee we in de meest innovatieve regio van Nederland kunnen laten zien waartoe we in staat zijn en waar we erg trots op zijn!”

Programma
– 20.00 uur: ontvangst met koffie en/of thee. Voor geïnteresseerden: korte rondrit in elektrische Hermes-bus.
– 20.30 uur: opening door Frits Oomen, voorzitter OBGB.
– 20.35 uur: presentatie Juul van Hout, directeur Hermes en presentatie Willem van der Leegte, president-directeur VDL Groep.
– 21.45 uur: netwerkborrel.

Aanmelden is mogelijk via de website van de gemeente Bladel of via een mail naar ondernemerscafe@bladel.nl onder vermelding van naam (voor- en achternaam), bedrijfsnaam en aantal personen (per bedrijf maximaal 2 personen) en de ondernemersvereniging waar u lid van bent. Opgegeven personen dienen gerelateerd te zijn aan het bedrijf.

Posts loader