BLADEL – In onze werkplaats, waar we onder andere de beschikking hebben over een goedgekeurde brug, wordt de auto met het ‘probleem’ besproken. Dit is vaak een auto van één van de deelnemers. Maar ook zijn er diverse onderdelen van de automotoren beschikbaar die gedemonteerd worden om de details van dat onderdeel te bespreken.

Deze cursus is voor mensen die geïnteresseerd zijn in techniek en speciaal auto- techniek. Ooit willen weten wat er onder de motorkap van een auto zit? Of wilt u zelf olie verversen? Wilt u weten welke gereedschappen er zijn en hoe je deze op de juiste manier moet gebruiken? Dan is de cursus autotechniek vast iets voor u. Naast sleutelen is gezelligheid binnen de groep ook heel erg belangrijk.

De begeleider geeft de einddiagnose en adviseert over de mogelijkheden van de reparatie. Kleine mankementen, zoals verlichting, zekeringen, oliefilters en dergelijke kunnen worden hersteld. Bij grotere mankementen wordt er met de begeleider overlegd of dit nog een klus is voor hobbyisten en zo ja, wat de materiaalkosten zijn. Er wordt altijd in groepsverband gewerkt en er is voldoende assistentie. U staat er nooit alleen voor.

Voor meer informatie kunt u terecht bij het Kompas, Torendreef 20 te Bladel of zie de website: www.kompasbladel.nl of bel 0497-385069