HAPERT – In februari start een nieuwe cursus Klik & Tik in De Kloostertuin in Hapert. Deze cursus is bedoeld voor mensen die willen leren omgaan met de computer. We beginnen bij het begin en dan gaan we stap voor stap verder. In deze cursus wordt aandacht besteed aan het leren typen, e-mailen en het internet opgaan en wordt verzorgd door Bibliotheek De Kempen.

De training bestaat uit acht wekelijkse bijeenkomsten. Online zoeken, websites bekijken en online formulieren downloaden en invullen komen aan bod. De cursus is zo ontwikkeld dat het te volgen is op ieders tempo en wordt begeleid door vakkundige en geduldige trainers. Het meenemen van een eigen laptop of tablet heeft de voorkeur. Er zijn ook lescomputers aanwezig.

De cursus Klik & Tik wordt gratis aangeboden. In groepsvorm wordt er acht weken gewerkt op de computer. Het is wel verplicht aan te melden en dit kan tot en met 31 januari via m.sengers@bibliotheekdekempen.nl of door te bellen met Marly Sengers via 06-38297619. De cursus gaat door vanaf zes deelnemers en neem uw eigen tablet of laptop mee. Deze cursus is ter vervanging van het Digitaal Café dat enkel nog de maand januari gepland staat.

Data: woensdagochtend 6, 13, 20 en 27 februari en 13, 20, 27 maart en 3 april. Tijdstip: van 10.30 tot 11.30 uur. Locatie: De Kloostertuin in Hapert.