De aanlevertijden voor een artikel en advertentie verschillen van elkaar. Op deze pagina tref je de details aan. Voor artikelen geldt: hoe eerder het wordt aangeleverd, des te groter de kans op plaatsing in PC55.

Sluitingstijden voor aanleveren advertenties & nieuwsberichten – eerstvolgende uitgave

 • De sluitingstijd voor het aanleveren van advertenties is maandag 12.00 uur.
 • Voor algemene teksten en beeldmateriaal is de sluitingstijd maandag 24.00 uur

Wanneer u ons uw teksten, foto’s, logo’s en advertenties aanlevert vragen wij u rekening te houden met onderstaande richtlijnen.

 

Tekst

U kunt tekst op 2 manieren aanleveren:

 1. Opgemaakt in ‘Word’. Dit bestand kunt u e-mailen naar info@pc55.nl. Bij voorkeur géén foto’s in het Word-bestand opnemen. De foto’s graag los en zo groot mogelijk meesturen.
 2. Een e-mail bericht met daarin de tekst verwerkt.

 

Foto’s, logo’s & illustraties

Deze kunt u via e-mail aan ons versturen. Dat kan naar info@pc55.nl of via deze website waarvoor een formulier beschikbaar is waarmee u de tekst en bijlagen separaat kunt versturen.

 • Foto’s: in JPG formaat. Op ware grootte en een resolutie van minimaal 200 dpi.
 • Logo’s: in PDF of EPS formaat.
 • Illusttraties: in JPG (minimaal 200dpi), PDF of EPS formaat 4. Scan’s: in JPG formaat. Op ware grootte en een resolutie van minimaal 200 dpi.

 

Advertenties

Er zijn 3 manieren om uw advertentie aan te leveren:

 1. U stuurt uw advertentie naar ons toe per e-mail in PDF formaat. Dit heeft onze voorkeur.
 2. U stuurt uw gegevens in onderdelen separaat toe. De tekst apart en de foto’s, logo’s en/of illustraties ook apart. Deze kunt u via e-mail aan ons versturen. Dat kan naar info@pc55.nl of via deze website waarvoor een formulier beschikbaar is waarmee u de tekst en bijlagen separaat kunt versturen.
 3. Wij komen de gegevens bij u ophalen. Hier zitten geen kosten aan verbonden. U kunt ons gerust bellen voor een afspraak.
  Overige formaten zijn in overleg mogelijk.

Let op

Gebruik ‘Word’ en het e-mailbericht uitsluitend voort tekst. Voeg geen foto’s en illustraties in het ‘Word’ document of tussen de tekst in het e-mail bericht. Voeg foto’s, logo’s en illustraties separaat toe in de e-mail als aparte bijlage. Op deze website is hiervoor een formulier beschikbaar waarmee u de tekst en bijlagen separaat kunt versturen.

Opmerking

Wij kunnen geen garanties geven voor een juiste plaatsing als uw aangeleverde advertentie-opmaak niet aan onze specificaties voldoet.
Vraag daarom altijd van te voren hoe u het beste uw ‘digitale advertentie’ aan kunt leveren. Bij twijfel en vragen kunt u altijd contact met ons opnemen: Tel. 0497 – 844 588 of info@pc55.nl