HOOGE MIERDE – Op zaterdag 30 november gaan we voor de eerste keer als werkgroep aan de slag bij het Panneven te Hooge Mierde. Volgens de jaarplanning zouden we naar De Groote Cirkel gaan, maar daar wachten we nog mee, omdat er eerst machinale werkzaamheden uitgevoerd gaan worden.

Op dus naar het Panneven waar we jonge dennen en berken gaan verwijderen. Ook hier is het de bedoeling dat we de ontwikkeling van de heide stimuleren. We verzamelen om 09.00 uur bij het Panneven aan de Poppelsedijk. Komende vanuit Hooge Mierde richting Poppel aanhouden en na 1 km vanaf de Twisseltsebaan sta je bij het Panneven. We werken tot 12.00 uur. Als je ervan houdt op de zaterdagochtend lekker buiten wat te werken en mee wilt helpen een mooi stukje natuur in stand te houden, ben je van harte welkom. Breng in de praktijk wat op het ogenblik zo actueel is, onze leefomgeving verbeteren! Wij zorgen voor snoeigereedschap en werkhandschoenen. Het zou fijn zijn als je zelf een steekschop mee kunt brengen en voor een hapje en een drankje voor de pauze zorgt. Hopelijk tot zaterdag!

Voor de rest van het jaar staan nog op het programma: 14 december het Panneven en 28 december ‘t Voortje te Hooge Mierde. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Huub Joosten, tel. 013-5091275.