Ben je ook zo teleurgesteld dat ze jou niet gevraagd hebben als bondscoach voor het komend EK? Had je graag als analist aangeschoven bij VI? Dan is dit je kans om te laten zien dat je verstand hebt van voetbal. Voorspel jij welk team de Europese beker gaat winnen? Weet jij wie topscorer van het toernooi wordt? Doe dan nu mee met de EK-Voetbalpool van PC55. www.pc55-ekpool.nl

Makkelijk scoren
De sportzomer zit vol dit jaar met onder andere het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Het Nederlands Elftal heeft zich hiervoor geplaatst en traditiegetrouw organiseert PC55 een mooie EK-pool voor alle inwoners binnen het verspreidingsgebied. De deelname is uiteraard gratis en de te winnen prijzen zijn niet mis. Da’s makkelijk scoren, zou je zeggen. Je hoeft er alleen maar even een voorspelling op los te laten en wie weet win jij één van de Bladelbonnen.

Hoe doe je mee?
Hoe meer wedstrijden jij goed voorspeld, hoe dichterbij de hoofdprijs van € 250,- is. Meedoen is eenvoudig.
– Ga naar www.pc55-ekpool.nl,
– Klik op ‘registreren’ of ‘aanmelden nieuwe speler’. Vul je gegevens in en bevestig dit.
– Je ontvangt een bevestiging per e-mail.
– Je kunt nu deelnemen en jouw voorspellingen invoeren.
– Vul je voorspellingen in op de website via de knop ‘mijn voorspelling’.

Simpel toch?

Punten verdienen
Laat het eerste fluitsignaal maar komen op 14 juni, dan weet je op 14 juli of je alles goed had. Er zijn in totaal eenenvijftig wedstrijden die je moet voorspellen en drie extra vragen (de kampioen, topscorer en het totaal aantal toernooidoelpunten). Bij elke wedstrijd dien je de juiste uitslag voorspellen. Hoe beter je de uitslag voorspelt, des te meer punten je verdient. Je kunt de EK poule voorspellen en aanpassen tot één minuut voor de wedstrijd.

Wedstrijdschema
Hou je niet van computers of heb je niet de mogelijkheid om de voorspelling via de computer in te vullen, geen nood! In deze editie van PC55 is het EK-wedstrijdschema opgenomen. Vul de uitslagen met pen in en vraag een vriend, kennis of familielid om deze uitslagen in te voeren op de website
www.pc55-ekpool.nl.

Natuurlijk kun je elke dag kijken hoe het ervoor staat met je voorspellende gave. De standen zijn vanaf 14 juni dagelijks te volgen via de website www.pc55-ekpool.nl en de deelnemersstand wekelijks in deze krant.

Heb je nog vragen, mail die dan naar ek@pc55.nl. Succes en veel plezier met de voorpret en tijdens het EK!

 

De Prijzenpot:
1e prijs – Bladelbon € 250,-
2e prijs – Bladelbon € 150,-
3e prijs – Bladelbon € 100,-
4e prijs – Bladelbon € 50,-
5e prijs – Bladelbon € 25,-

 

www.pc55-ekpool.nl