BLADEL – Elk jaar worden er gemiddeld 45.000 kinderen van 0 tot en met 4 jaar behandeld op de Spoedeisende Hulp. Het zou toch fijn zijn als je bij hoofdletsel, een hersenschudding of vergiftiging precies weet wat je moet doen. Als ouder, gastouder, leerkracht heb je een grote verantwoordelijkheid. Met deze Rode Kruis EHBO-cursus heb je de benodigde kennis in huis.

De cursus omvat drie avonden in het Rode Kruis-gebouw van afdeling De Zaligheden, Torendreef 22 in Bladel. De dagen zijn maandag 28 januari, dinsdag 5 februari en maandag 11 februari van 19.00 tot 22.00 uur.

Als gastouder moet je een geregistreerd certificaat ‘Eerste Hulp aan Kinderen’ te hebben. Het Rode Kruis-certificaat dat je ontvangt na afloop van deze cursus is erkend door de rijksoverheid.

De cursus kost normaal € 140,-, maar afdeling De Zaligheden biedt hem nu aan voor € 90,- per persoon. Er is ruimte voor maximaal 12 personen. Als u een ziektekostenverzekering hebt met aanvullende dekking, dan is de kans groot dat de kosten worden

Meer informatie over de inhoud van de cursus of aanmelden? Neem dan contact op met onze EHBO- en reanimatie-instructeur Marcel Gladdines (mgladdines@rodekruis.nl of 06-49449361).