KEMPEN – Lezers van PC55 hebben de komende weken de exclusieve mogelijkheid om zich in te schrijven voor een Energie Collectief. Door u in te schrijven bij dit Energie Collectief krijgt u de mogelijkheid om de allerscherpste tarieven voor uw energierekening vast te zetten. Besparingen kunnen namelijk wel oplopen tot zo’n € 350,- per jaar.

Samen voor de beste deal
Door de samenwerking van Vastelastenbesparing.nl met PC55 kunt u als lezer profiteren van de allerscherpste energietarieven van de markt. Alle lezers kunnen zich vrijblijvend inschrijven op DeKempenBespaart.nl. Voor iedereen die zich heeft ingeschreven zal vervolgens onderhandeld gaan worden met de energieleveranciers. Door dit op deze manier te doen zijn we in staat om de energieleveranciers tegen elkaar uit te spelen en de beste tarieven voor u af te dwingen.

Iedereen die zich heeft ingeschreven krijgt vervolgens het energieaanbod dat als beste uit de bus is gekomen via e-mail toegestuurd. U maakt zelf de keuze of u gebruik wilt maken van dit aanbod of niet. Als u gebruik wilt maken van het aanbod, dan regelt DeKempenBespaart.nl voor u een vlekkeloze overgang naar uw nieuwe energieleverancier.

Voorkom hogere maandlasten
De belastingen op de energie zijn met de nieuwe overheidsbeslissingen wederom fors verhoogd. Daar merkt u nu wellicht nog niks van maar zult u op de jaarafrekening door uw huidige energieleverancier mee geconfronteerd gaan worden. Daarnaast zijn ook de gasprijzen de afgelopen maanden met zo’n 15% gestegen, wat ervoor zorgt dat een gemiddeld gezin zo’n € 150,- per jaar meer kwijt is aan energiekosten.

Inschrijven kan nog tot 11 november
U kunt zich tot 11-11-2018 inschrijven, dus wacht niet te lang. Hoe meer mensen meedoen, hoe scherper onderhandelt kan worden en hoe voordeliger de tarieven zullen zijn. Uw inschrijving is geheel vrijblijvend.

Pas als u het energieaanbod ontvangt hoeft u te beslissen of u ook daadwerkelijk op het aanbod in gaat. Inschrijven kan via www.dekempenbespaart.nl