REGIO – Ook dit jaar kunnen de FNV-leden weer hun belastingaangifte laten verzorgen door de FNV belastinghulp. Zij worden gratis geholpen bij het verzorgen van hun aangifte inkomstenbelasting. Het doen van aangifte is voor vele mensen een probleem, want de belastingbepalingen veranderen voortdurend.

De FNV geeft haar leden al jaren de mogelijkheid de kosten van betaalde hulp voor het verzorgen van hun aangifte uit te sparen. Verspreid over het hele land staat ieder jaar een korps van speciaal opgeleide kaderleden klaar om andere FNV-leden met het verzorgen van hun belastingaangifte te helpen. Met de hulp van dit korps deden vorig jaar veel FNV-leden hun voordeel

De FNV-leden die van deze service gebruik willen maken, worden verzocht zo spoedig mogelijk een afspraak te maken. Bij voorkeur via internet op het volgende adres: www.afspraakmakenfnv.nl

Als u niet beschikt over internet of een e-mailadres kunt u telefonisch een afspraak maken. (Houdt uw lidmaatschapskaartje bij de hand.)

De locaties: T. van Dongen, Hoogemierdeseweg 29, Lage Mierde, tel. 013-5091917 (na 18.30 uur); C. van Lierop, G. Bruninglaan 18, Bladel, tel. 0497-383488 (na 18.30 uur) en B. de Bresser, Planetenlaan 32, Hapert, tel. 0497-384253 (na 18.30 uur). De Nieuwe Ster te Lage Mierde is vervallen.