BLADEL – KBV Bladel organiseert donderdag 14 februari een avond die verzorgd wordt door de NVVE (Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde).

De NVVE organiseert regelmatig bijeenkomsten voor belangstellenden. U kunt informatie inwinnen en uitwisselen en er is altijd ruimte om persoonlijke en praktische vragen te stellen. Op donderdag 14 februari begint om 20.00 uur een informatie-avond waar een documentaire getoond zal worden. Er zal op deze avond ook gesproken worden over euthanasie.

Wat is euthanasie?
De NVVE is er voor iedereen die waardig wil sterven. Ze willen een optimale uitvoering van de euthanasiewet, vooral voor groepen die in de praktijk geen hulp krijgen, zoals mensen met dementie, Alzheimer, chronisch psychiatrische patiënten en ouderen die vinden dat hun leven voltooid is. Het is een onderwerp waar tegenwoordig erg veel over gesproken wordt. Het zal dan ook een erg interessante avond worden. We hopen dan ook op een goede opkomst.

Iedereen die interesse heeft is van harte welkom, ook al ben je geen lid van de vereniging. De avond is op donderdag 14 februari in Cultureel centrum Den Herd, Emmaplein 3 in Bladel, en begint om 20.00 uur. De entree is gratis.