BLADEL – De Zonnebloem, de Protestantse Kerk Bladel en de R.K. Parochie Heilige Apostelen Petrus en Paulus nodigen u graag uit voor de informatieve en feestelijke bijeenkomst in het kader van de Nationale Ziekendag; een ontmoetingsmiddag voor iedereen!

In 1974 heeft de Zonnebloem het initiatief genomen voor een Nationale Ziekendag. Het doel hiervan is de dialoog tussen zieken en gezonden te stimuleren, zodat er meer begrip voor elkaar ontstaat, een samenleving waarin zieken en gezonden mét – en niet naast – elkaar leven.

Wij ontvangen u dit jaar graag op zaterdag 8 september in Cultureel Centrum Den Herd. De zaal is open vanaf 13.30 uur; de officiële opening is om 14.00 uur. Het programma bevat een combinatie van informatie en plezier. Zo is er een actuele presentatie over financiële weerbaarheid (zodat een oudere zich niet financieel in de luren laat leggen) en veilig bankieren.

Ter vermaak komt Adje Palen. Zijn repertoire met ruim 80 nummers gaat van prachtige slows tot schlagers en gezellige muziek van veelal bekende Belgische en Nederlandse artiesten. Natuurlijk is er ook voldoende tijd om met elkaar te ‘buurten’.

Deelname aan deze middag is gratis, incl. drinken en versnaperingen. Dit is mogelijk door de diverse organisatoren en sponsoren. U bent van harte welkom!

Als u komt laat het weten via tel. 0497-682414 of e-mail: han@castelijns.net