Hallo, mijn naam is Thea Seuntiëns, HBO opgeleid voetreflexoloog therapeut. Na mijn studie en stageperiode in China, ben ik inmiddels 3 jaar in deeltijd werkzaam bij een Chinees arts in Eindhoven. Door de ervaringen die ik daar heb opgedaan – en nog steeds opdoe – is het nu tijd om ook vanuit mijn eigen praktijk in Bladel aan het werk te gaan: VoetreflexPlus® Zhongyi massage praktijk.

VoetreflexPlus® Zhongyi is een praktijk waar de westerse en Chinese voetreflex wordt gecombineerd in een behandeling. U kunt terecht voor de meest uiteenlopende klachten, waaronder auto-immuunziekten, spijsverteringsproblemen, klachten m.b.t. de houding, ademhaling, vitaliteit en stress geraleteerde klachten. Speciale massages ter verlichting/ondersteuning bij de diagnose ‘kanker’ en de behandelingen daarvan – uiteraard in overleg met uw behandelend arts c.q. specialist. Indien u verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen is vergoeding via de ziektekostenverzekering mogelijk!

De Chinfit® bedrijfsmassage van Zhongyi is een speciaal ontwikkelde voetreflexmassage, gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde, die effectief en preventief werkt. De massage is gericht op het bevorderen van de gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers. Daarnaast wordt het als zeer weldadig ervaren. Dit alles via een korte en effectieve voetreflexmassage van 20 minuten, die op de werkplek kan worden gegeven. De Chinfit® massage wordt over de kleding gegeven, en is daardoor makkelijk in te plannen en voor iedereen toegankelijk.

Voor meer informatie kunt u kijken op Facebook bij VoetreflexPlus Zhongyi. Telefonisch kunt u mij bereiken tussen 18.00 en 20.00 uur op telefoon 06-13 222 123. Je bent van harte welkom!