BLADEL – Afgelopen zaterdag 2 november was het Kempisch Inloophuis omgetoverd in een infomarkt en gezellige huiskamer om het 5 jarig bestaan te vieren.

Al 5 jaar de plek voor lotgenotencontact en ontspanning voor mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten. Na een officiële opening met mooie woorden van wethouder Davy Jansen en een stukje geschiedenis en toekomstvisie van voorzitter Ineke Soetens kon het gezellige programma beginnen. Lokale band ‘Vernice’ zorgde driemaal voor een prachtig muzikaal intermezzo. Verder was er een hele mooie presentatie van Blaal2beatcancer en Mieke Snelders van Fiero haarwerken was aanwezig voor advies, Bini las voor uit een prachtig prentenboek voor de aanwezige kinderen en Marianne vertelde een verhaal uit het hospice. Onze huisvrijwilliger Ton, die maandelijks een Biodanza sessie organiseert in het inloophuis zorgde tweemaal voor een spetterende demonstratie waarbij iedereen mocht meedansen. En onze masseuses verzorgden kennismakingssessies voor de bezoekers.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag. Veel mensen bezochten de infomarkt en maakten kennis met het inloophuis en haar medewerkers. Eerder vond er ook een sponsorloop plaats om aandacht te vragen voor het jubileum. Op deze plek willen we heel graag alle vrijwilligers en deelnemers heel hartelijk danken voor hun inzet en tijd en speciaal dank aan alle sponsoring die we mochten ontvangen o.a. van Jumbo Hapert, Bakkerij van Heeswijk en particuliere sponsorbijdragen en giften.

Kom gerust eens binnenlopen bij het Kempisch Inloophuis voor kanker, Marktstraat 20 in Bladel; op maandag en woensdag zijn we geopend van 10.00-16.00 uur. Voor meer info: www.kempischinloophuis.nl