Het is tijd voor verandering. We halen de bezorging van PC55 weg bij onze huidige verspreider. De voornaamste reden hiervoor is dat te vaak de door ons gewenste bezorgtijden niet worden gehaald. Wij willen graag dat de krant uiterlijk zaterdag bij de lezer op de mat ligt. Wij vinden dat we voor onze lezers en adverteerders ons uiterste best moeten doen. Vandaar deze stap. Wil jij PC55 bezorgen? Lees verder….

Er gaat wat veranderen: per 1 september hebben wij een nieuwe partner – Bravom Verspreidingen – die voor ons de kranten gaan bezorgen. Maar, die kan dat niet alleen, daar zijn handen voor nodig, best veel handen ook. Omdat Bravom Verspreidingen op dit moment geen kranten of folders in ons verspreidingsgebied bezorgt, moet álles opgezet worden. Een wijkverdeling hebben we wel en daar horen nog bezorgers bij die voor ons de kranten ruim op tijd in de brievenbus willen doen. 

Je verdient best lekker met gemiddeld anderhalf uur bezorgen. We betalen een vergoeding die boven het landelijk gemiddelde ligt. Het is geen zwaar werk want het gaat alleen om het bezorgen van de krant, geen zware folderpakketten. Incidenteel moet er een folder bijgestoken worden, maar daar betalen we – uiteraard – extra voor. Je kunt het bezorgen zien als sport, anderhalf uur stevig doorstappen en je hebt weer bijna aan je wekelijkse beweegnorm voldaan; je sportcoach zal trots op je zijn. Luister lekker muziek tijdens het bezorgen of maak een praatje met voorbijgangers. 

Omdat het niet heel veel tijd per week vraagt, is de bezorging makkelijk te combineren met studie, ander werk of pensioen. Wij doen namelijk niet aan leeftijdsdiscriminatie: of je nu 13, 30 of 93 bent, als jij zin hebt om voor ons 1 tot 2 uur per week kranten te bezorgen, ben je meer dan welkom. Je mag kiezen of je één wijk neemt of tijd hebt voor méér wijken. De eerste bezorgers hebben zich al gemeld, maar er is nog voldoende ruimte voor meer bezorgers. Wacht niet te lang, anders is jouw favoriete wijk misschien al aan een ander toebedeeld.

We vragen een stukje commitment; de kranten dienen uiterlijk zaterdag bezorgd te zijn. In de loop van donderdag worden de kranten bij de bezorgers aan huis geleverd en kan er al gestart worden met de bezorging. Je bent lekker in de buitenlucht aan het werk – geloof ons, het regent echt niet vaak – en daarvoor krijg je een bovengemiddelde vergoeding. Maar er is méér: omdat we het waarderen dat je ons helpt, maak je elke maand kans op extraatjes. Wat je daarvoor moet doen? Zorgen dat de krant op tijd bij de lezers op de mat ligt, verder niets. Hoe makkelijk kunnen we het je maken?

Zin gekregen om ons te komen helpen? Ga naar www.bravom.nl en vul het formulier in of mail naar info@pc55.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op. Bellen kan natuurlijk ook: PC55 06-3371 1801 of Bravom Verspreidingen 06-5893 2875.

 


Ben je nu bezorger of wil je bezorger worden meld je dan alvast nu aan voor een bezorgwijk bij jou in de buurt! Bezorgen mag al vanaf 13 jaar, er is geen leeftijdsgrens en daarom verwelkomen wij ook graag oudere bezorgers.

Wat houdt het bezorgen van de krant in?

  1. Je krijgt je eigen wijk of een wijkje in de buurt. 
  2. Je gaat deze krant met af en toe een foldertje bezorgen (dus geen gesealde dikke reclamepakketten) 
  3. Gemiddeld duurt de bezorging 1½ uur per week. 
  4. Je ontvangt voor de krant een aantrekkelijke vaste wijkvergoeding, als er een foldertje bij zit wordt dat extra uitbetaald. (alles conform de stukloonregeling, zodat je minimaal betaald krijgt conform Wet Minimumloon) zie voor uitleg onze website: www.bravom.nl
  5. Wij leveren op donderdag alles bij je af, bezorgen mag dan van donderdag tot en met zaterdag.
  6. Onze eigen bezorging gaat in vanaf 1 september 2022.

 

Wil je een wijk(je) bezorgen? Meld je aan!

Heb je direct interesse, geef dan je naam, geboortedatum, straatnaam, postcode en woonplaats aan ons door. Wij zullen je een wijk met daarbij alle informatie aanbieden.

Bel naar 06-58932875 of e-mail naar bezorgers@bravom.nl. 

Algemene informatie kun je natuurlijk ook vooraf inzien op www.bravom.nl of bel naar PC55 0497-844588 of Bravom Verspreidingen 06-5893 2875.