EINDHOVEN – Zondag 23 september is iedereen tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom op het gratis en alcoholvrije Vanstreek Festival op Landgoed De Grote Beek. Onder het motto ‘Doen in het groen’ organiseert GGz Eindhoven voor de tweede keer een ‘buitengewoon’ evenement dat gericht is op activiteiten in de natuur voor gezinnen met kinderen tot en met 14 jaar.

Op het prachtige Landgoed De Grote Beek bieden we deze dag vele smakelijke en vermakelijke activiteiten voor een breed publiek. Kinderen kunnen zich vermaken met het bouwen van een hut, voetballen, schminken, tokkelen, muziek maken, imkeren en meer. In een trekkertram maak je een rondrit over het landgoed, er zijn dieren om te knuffelen of je kunt een mooi kunstwerk kleien. Daarnaast bieden we een presentatie natuurlijke jacht, natuurbelevingsexcursies en ervaringsverhalen. Drink je liever rustig een kopje koffie dan verwennen de Caffeine Dealers je met hun eigen gebrande en gezette koffie en proef de verschillende buitengewone ‘Vanstreek’ hapjes. De muzikale omlijsting wordt gedaan door het duo Susan Kranen en Kevin Bachus.

GGzE heeft haar prachtige landgoed al sinds jaren opengesteld voor publiek om er te wandelen of te fietsen. Het Vanstreek Festival is weer zo’n moment om er van te genieten en tegelijk de integratie van mensen met een afstand tot de samenleving te helpen bevorderen. In samenwerking met een aantal organisaties wordt het evenement gedragen door cliënten en vrijwilligers van GGzE. Meewerken aan het festival is belangrijk voor cliënten en voor hen is je bezoek een geweldige pluim op hun werk. We nodigen iedereen daarom van harte uit.

Het festival vindt plaats bij De Tuin, Dr. Poletlaan 69, Landgoed de Grote Beek in Eindhoven. Kijk voor het totale programma van Vanstreek Festival op www.ggze.nl/vanstreek
www.facebook.com/vanstreekfestival