iOS:
Bewaar als app -> Kies “Zet in beginscherm” en klaar!

Android:
Bewaar als app-> Kies “Toevoegen aan beginscherm”

Windows:
Bewaar als app-> klik op “Aan start vastpinnen”

loader

Aanmelden voor:

nieuwsbrief, lezersaanbiedingen, speciale acties etc.
Het nieuws van dichtbij

Rubriek Amusement

Zangers en zangeressen gezocht!

Zangers en zangeressen gezocht!

BLADEL – Het Spiritueel Zangkoor heeft al een maand gerepeteerd en we genieten van de Engelse hymnes, de Nederlandse psalmen en liederen uit Taizé. We zoeken nog steeds zangers en zangeressen voor het nieuwe koor. Het aantal leden groeit gestaag en wij wachten op jou.

Ook zoeken wij muzikanten die met hun instrument ons zingen willen begeleiden.Wij oefenen in een huiskamer, Alberdingk Thijmlaan 3 te Bladel (vlakbij de Nicolaas Beetslaan), op elke woensdag van 19.00 tot 21.00 uur. Iedereen is welkom. Het is nog steeds een mooie gelegenheid om, al zingend, met elkaar dit avontuur aan te gaan.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Harrie Castelijns via harrie_castelijns@hotmail.com of appen/bellen op 06-46323776 of loop vrijblijvend binnen op de repetitieavond.

Toekomstmuziek speelt Sinterklaasliedjes

Toekomstmuziek speelt Sinterklaasliedjes

REUSEL – Op donderdag 28 november gaat het leerlingenorkest Toekomstmuziek met kinderen en begeleiders uit Hulsel, Hooge en Lage Mierde en Reusel een pepernotenserenade brengen aan de bewoners van Mariahof in Reusel.

De ouderwetse liedjes van ‘Zie ginds komt de stoomboot’, ‘Sinterklaas Kapoentje’ en ‘Hoor de wind waait door de bomen’ zullen gespeeld worden op fluit, klarinet, hobo, saxofoon, trompet, hoorn en slagwerk. De bewoners zullen meezingen, want onder leiding van dirigent Rianne Boone is het altijd een feestje.

Het concert begint om 19.00 uur maar is beperkt toegankelijk, want het is voornamelijk een gebeurtenis voor de bewoners van het verzorgingstehuis.

Worstenbroodjesactie Jong Nederland Reusel

Worstenbroodjesactie Jong Nederland Reusel

REUSEL – In samenwerking met Worstenbrood Hulsel regelt Jong Nederland Reusel een worstenbroodjesactie. Voorgaande jaren konden de worstenbroodjes enkel besteld worden door leden van Jong Nederland Reusel, maar dit jaar willen we iedereen de mogelijkheid bieden om deze ambachtelijke worstenbroodjes te bestellen.

De worstenbroodjes zitten per 4 verpakt en kosten € 4,50 per pakketje. Leden van Jong Nederland Reusel kunnen de worstenbroodjes zoals gewoonlijk bestellen via het bestelformulier dat ze hebben ontvangen. Als je geen lid bent, kun je de worstenbroodjes bestellen door je naam, adres, telefoonnummer en het aantal pakketjes door te sturen naar onderstaand mailadres. Doe dit voor 29 november.

De bestelde pakketjes zijn af te halen op maandag 16 december en dinsdag 17 december tussen 18.30 en 20.00 uur bij de blokhut van Jong Nederland Reusel, Hulselsedijk 32 in Reusel.

worstenbroodjes@jongnederlandreusel.nl

Muzikale theatervoorstelling ‘Skoren’ in De Smis – Zaterdag 21 december

Muzikale theatervoorstelling ‘Skoren’ in De Smis – Zaterdag 21 december

DUIZEL – Meesterlijke imitatie’s, fantastische band, persiflage’s, hilarisch, uitbundig, muzikale pareltjes, conferances, fysiek cabaret, komisch, vrolijk en melancholische liedjes. Van dit alles kunt u genieten in de muzikale theatervoorstelling ‘Skoren’ door de Bende van Beuving, in samenwerking met zanggroep Multivoices.

‘Skoren’ is het tweede cabareteske muziektheaterprogramma van Ernest Beuving en zijn band, in samenwerking met een zangkoor uit de plaats van het optreden.Veel humor met heerlijke typetjes, imitaties, persiflages en prachtige liedjes, waarbij het koor mooi meezingt. Tussendoor liggen de koorleden ook onder de stoel van het
lachen.

In 2016 hebben wij al eens samen met de bende van Beuving mogen optreden. Het publiek, en zeker ook wij zelf, hebben destijds genoten van een geweldige avond! Wij zijn dan ook alweer vol energie en enthousiasme aan het repeteren voor deze nieuwe voorstelling.

Komt u samen met ons genieten? Graag verwelkomen wij u op zaterdag 21 december in dorpshuis De Smis te Duizel. Aanvang: 20.00 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar via info@zanggroepmultivoices.nl

Inschrijving Solistenconcours Bladel geopend! Hot icon

Inschrijving Solistenconcours Bladel geopend!

BLADEL – Aan het begin van het nieuwe jaar organiseert Koninklijke Harmonie L’Union alweer voor de 53ste keer het Solistenconcours in CC Den Herd in Bladel. Op zondag 19 januari 2020 kunnen muzikanten zichzelf in de spotlights zetten, waarbij ze op het podium hun ingestudeerde muziekstuk ten gehore kunnen brengen.

Inschrijven
Bespeel jij een blaas- of slagwerkinstrument? Wil jij aan een vakkundige jury en een zaal vol publiek jouw muzikale kwaliteiten laten horen? Schrijf jezelf dan snel (en vóór 16 december) in via onze vernieuwde website.

Jong én oud kan deelnemen, want je mag precies op jouw eigen niveau optreden. Hopelijk tot dan!

www.solistenconcoursbladel.nl

Het Kempisch Seniorenorkest kijkt terug op een geslaagde muziekmiddag Hot icon

Het Kempisch Seniorenorkest kijkt terug op een geslaagde muziekmiddag

HAPERT – Een bomvolle zaal van gemeenschapshuis Den Tref geniet van een gevarieerd programma van het Kempisch Seniorenorkest.

Een programma vol film- en musicalmuziek valt goed in de smaak bij het publiek. De muzikale duizendpoot, dirigente Christianne Celis bracht ook nog twee vocale nummers ten gehore. Bijzonder was het optreden van het kwartet Fata Morgana, vier mondharmonicamusici die, met virtuoos optreden, een geslaagde bijdrage leverden aan het herfstconcert. Een klaterend applaus viel alle muzikanten ten deel waarna de aanwezigen voldaan naar huis gingen.

Het Kempisch Seniorenorkest kan zich verheugen in een vaste groep bezoekers die het programma waarderen en het orkest een warm hart toedragen. Ook de muzikanten zelf genoten volop en deelden in het enthousiasme. Kortom de herfst- en lenteconcerten van het Kempisch Seniorenorkest hebben hun plaats verdiend in de gehele Kempen.

Sinterklaas voorlezen in Bibliotheek Bladel, Hapert en Reusel Hot icon

Sinterklaas voorlezen in Bibliotheek Bladel, Hapert en Reusel

REGIO – Zin in een leuk, spannend of grappig verhaal? Kom dan luisteren naar het Sinterklaas voorlezen in Bibliotheek Bladel, Hapert of Reusel. Hier lezen we voor uit een prachtig Sinterklaasboek. Welk boek? Dat is nog even een verrassing!

Voorlezen is belangrijk voor de taalontwikkeling maar ook voor de belevingswereld van een kind. Het vergroot de woordenschat en bevordert de concentratie. Bovendien prikkelt het de fantasie, kinderen leren over emoties en krijgen een grotere ervaringswereld. Maar het is vooral ook een leuke activiteit om samen te doen.

Alle kinderen zijn welkom op woensdag 20 november van 15.30 tot 16.00 uur in Bibliotheek Bladel en Reusel en op vrijdag 22 november van 15.30 tot 16.00 uur in Bibliotheek Hapert.

Posts loader