HAPERT – Nu het nieuwe jaar begonnen is willen we iedereen toch alvast attenderen op de volgende activiteit van Kunst Adelt in 2019: Concert Carnavalesk van onze vereniging!

Dit concert is één van de hoogtepunten van het jaar en al jaren achter elkaar is er een overweldigende belangstelling. De vereniging wil uiteraard weer met twee avonden graag zoveel mogelijk mensen de kans geven om het concert op vrijdag 22 en zaterdag 23 februari in Den Tref te Hapert bij te wonen. Trouwe bezoekers weten dat op vrijdagavond volgens traditie de nieuwe Haoperse Gaoper bekendgemaakt zal worden.

Met het thema ‘Grenzeloos Kunst Adelt’ zullen de leden van de hele vereniging de bezoekers trakteren op vele hoogstaande en muzikale acts. Naast enkele vaste onderdelen is ook dit jaar de commissie erin geslaagd verrassende en nieuwe optredens toe te voegen aan het programma.

Om tot een goede verdeling over de twee avonden te komen, wordt gewerkt met toegangskaarten. Muziekvereniging Kunst Adelt wil daarbij laten zien dat haar donateurs een streepje voor hebben. Daarom worden donateurs in de gelegenheid gesteld om op donderdag 31 januari en maandag 4 februari in Den Tref te Hapert tussen 18.30 en 20.00 uur 1 gratis kaartje af te halen en maximaal 3 kaarten bij te kopen à € 3,50 per stuk. Donateurs kunnen hun kaartjes ook alvast reserveren via het e-mailadres carnavalsconcert@kunst-adelt.nl tot en met 24 januari.

Nog beschikbare kaarten gaan vanaf woensdag 6 februari in de vrije verkoop bij Drogisterij Antonius, Novy ‘t Bazarke en Den Tref (tijdens openingstijden aan de bar van het gemeenschapshuis) à € 3,50 per kaartje. Wees er snel bij, want op is op!

Graag tot ziens op 22 of 23 februari.