REUSEL – Op zaterdag 2 november organiseert Rotaryclub Bladel, Reusel-De Mierden de jaarlijkse muziek-middag voor ouderen in de aula van het Pius X-College in Bladel. De muziekmiddagen zijn een feest om bij te zijn, de ouderen genieten altijd met volle teugen. De inschrijving voor kaarten is gestart

Feest met de Parelmuzikanten
Wie er twee jaar geleden bij was, weet wat voor feest het was. De muziek van de Parelmuzikanten zorgde voor de juiste sfeer; hier en daar werd zelfs een dansje gewaagd. De kleurrijke muziek, herkenbaar en meezingbaar, lag lekker in het gehoor en het plezier straalde van de bezoekers en de muzikanten af. “Dat gaan we dit jaar overdoen”, aldus medeorganisator Paul Verstijnen. “Het was zo’n feest, we zagen zoveel blije gezichten: dit orkest móesten we gewoon terugvragen. Gelukkig hadden de muzikanten ook goede herinneringen aan ons en waren ze meteen bereid de middag vrij te houden voor ons.”

Senioren
De middag is toegankelijk voor senioren. Paul: “We weten dat er een grote groep ouderen is, die makkelijk contact maakt en altijd in is voor een uitstapje. Die zijn van harte welkom maar we willen ook zo graag de ouderen bereiken die minder vaak van huis gaan. Voor wie een dergelijke middag een beetje een hoge drempel is. We willen benadrukken dat dat niet zo is; door de muziek maak je makkelijk contact en kun je genieten van een heerlijke middag. Mocht vervoer een probleem zijn, laat het ons weten: de leden van de Rotary staan altijd klaar voor een ander, een keertje een gast halen en brengen, zou geen probleem moeten zijn.”

Reserveren
De middag wordt kosteloos aangeboden, het is alleen wel noodzakelijk om een toegangskaartje te reserveren. “Het aantal plaatsen is beperkt en onze doelgroep voor de muziekmiddag kan niet een hele middag staan. We garanderen een stoel voor elke gereserveerde plaats.”

Stuur vóór 12 oktober een mailtje naar muziekmiddag@rotarybladel.nl om te reserveren. In de pauze wordt een spannende loterij georganiseerd met prachtige prijzen; lotjes kosten € 1,50 en worden voor aanvang van het concert verkocht. De opbrengst van de loterij gaat naar de Voor de gasten is er gratis koffie en thee met iets lekkers en in de pauze wordt een hapje en drankje aangeboden.

De Muziekmiddag begint om 13.30 uur en de zaal gaat niet eerder dan 13.00 uur open.