Terwijl carnaval met rasse schreden nadert, staan de Haoiboerkes in Hooge Mierde voor de uitdaging om goed opgewarmd de carnavalsperiode in te gaan. En dat zal ze best gaan lukken, want ze hebben daar een knalavond voor bedacht.

De ‘Opwerrumzaoterdag’ wordt gehouden op zaterdag 15 februari, precies één week voor carnaval dus. En hoewel het in een tent op het plein erg gezellig kan zijn, is er dit jaar voor gekozen om de avond te houden in de zaal van De Bijenkorf in Hooge Mierde. Daar treedt die zaterdagavond niet alleen de live-formatie Party Criminals op, maar zal ook zanger Kafke acte de présence geven. En natuurlijk zal de vertrouwde feest-DJ Christian niet ontbreken. Voor de leukst verklede persoon is ook een prijs beschikbaar in de vorm van maar liefst vier gratis kaarten voor de dweilmiddag op carnavalsmaandag.”

Kaartjes kosten in de voorverkoop € 10,00 en de 15e aan de kassa € 15,00. Je kunt ze dus het beste maar snel even halen bij De Bijenkorf in Hooge Mierde. Graag tot ziens in carnavalskledij bij de Party Criminals, zanger Kafje en DJ Christian.