REUSEL – Op zaterdag 9 november herdenken we de patroonheilige van onze vereniging: Sint Maarten. Ook dit jaar zal de viering van Sint Maarten een dag worden met veel plezier en gezelligheid. De middag zal ingevuld worden met leuke activiteiten voor onze leden. Daarna eten we gezamenlijk in de blokhut en in de avond volgt de traditionele lampionnenoptocht. Toch wel het hoogtepunt van deze dag.

Alle kinderen, ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden zijn van harte welkom om met deze optocht mee te lopen. Dit is gratis voor iedereen. Het zou leuk zijn als je je eigen gemaakte lampion meeneemt. Gebruik daarbij alleen lampjes, kaarsjes zijn verboden. Voor de mooiste lampion ligt er een prijsje klaar. We verzamelen om 18.00 uur bij de blokhut aan de Hulselsedijk 32 in Reusel. Vanuit hier start de tocht om 18.15 uur. Er wordt gelopen vanaf de Hulselsedijk door de Ossenkant, Dooleg, Vijverveld, Horstveld, Mierdseweg, Polderke, Smeel, Horselaar, Dooleg, Aangelag, Hoogakker, Meidoorn, Lindestraat, Kerkstraat, Wilhelminalaan, Kruisstraat, Marialaan en Groeneweg.

Op de parkeerplaats van de oude Sint Jozefschool wordt rond 19.15 uur een stukje opgevoerd door Sint Maarten en de bedelaar. Tevens is hier een warm drankje te verkrijgen. Ook vindt hier de prijsuitreiking van de lampionnen plaats. Na het stukje en de prijsuitreiking wordt er rond 20.00 uur terug naar de blokhut gelopen via de route Groeneweg, Wilhelminalaan, De Lend, Kerkstraat, Lindestraat, Mierdseweg, Dooleg, Ossenkant en Hulselsedijk 32.

Voor de junioren en senioren van onze vereniging staat er nog een avondprogramma op de planning. Voor de minioren, de kleppioren en de rakkers is deze dag afgelopen. We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 9 november!