REUSEL – Op zondagmiddag 9 december komt Mathilde Santing met kerstmuziekvoorstelling ‘Happy Holidays’ naar Reusel.

In de donkere dagen voor Kerstmis straalt sinds een paar jaar een heldere ster: Mathilde Santing! Haar liefde voor het klassieke Amerikaanse liedrepertoire leidde tot een prachtig en veelgeroemd album met hartverwarmende kerstklassiekers. Tijdens dit concert zingt Mathilde haar lievelingsliedjes; nummers zoals ‘Have Yourself a Merry Little Christmas’ en ‘Winter Wonderland’.

De warme stem van Mathilde Santing lijkt met de jaren alleen maar mooier te worden en maakt een echt kerstcadeau van dit concert vol sfeervolle classics van onder anderen Bing Crosby, Frank Sinatra en Ella Fitzgerald. Toch is er onder haar kerstboom ook ruimte voor verstilling, en vraagt ze zich af: ‘We zijn allemaal online en connected, maar zijn we nog wel verbonden met dat symbool van onschuld in Zijn kribbe?’

Mathilde Santing is te zien in De Kei in Reusel op zondag 9 december, aanvang 14.30 uur. In de voorverkoop bedraagt de toegangsprijs € 18,-. Op de middag van de voorstelling betaalt u aan de kassa € 20,-. Toegangskaarten voor deze voorstelling zijn te reserveren via www.tschouw.nl. Indien u niet over internet beschikt kunt u uw kaarten ook telefonisch reserveren bij ’t Schouw (0497-712090) of op 9 december kopen aan de kassa in De Kei (vanaf 14.00 uur).