VESSEM – In het weekend van 8, 9 en 10 juni vond het gildeweekend plaats in Vessem. Op vrijdag was het een erg gezellige feestavond ‘Vessem barst uit z’n voegen’ met een goed gevulde tent. Op zaterdag alleen maar lachende kindergezichten en tevreden ouders tijdens de familiedag ‘Goud voor jong & oud’ en een topdag op zondag tijdens het gildefeest met volop strijd, passie en verbroedering tot in de late uurtjes.

Een weekend waar wij als Gilde St. Lambertus uit Vessem weer 10 jaar vol trots op terug kunnen blijven kijken. Dat het weekend geslaagd was heeft uiteraard ook gevolgen voor onze vooraf gestelde goede doelen. Daarom zijn tijdens de afterparty op 30 juni enkele mooie cheques uitgereikt. De plaatselijke St. Lambertuskerk kreeg een mooi bedrag van € 1.000,- overgemaakt. Aan de 2 hoofddoelen van het weekend, Stichting Wensambulance Brabant en Stichting Duofiets Vessem, werd een cheque van maar liefst € 5.000,- overhandigd. We hopen dat we deze 2 goede doelen hiermee helpen om hun geweldige werk wat extra te ondersteunen. Daarnaast konden ook de diverse verenigingen, die een steentje bijgedragen hadden aan het weekend, een leuke vergoeding tegemoet zien.

Wij willen graag iedereen die dit geweldige weekend mogelijk hebben gemaakt hartelijk danken. Met name de vele sponsors, vrijwilligers maar ook de grote hoeveelheid bezoekers die we hebben mogen ontvangen, maken dat dit feest geslaagd was. Bedankt!