DUIZEL – Meesterlijke imitatie’s, fantastische band, persiflage’s, hilarisch, uitbundig, muzikale pareltjes, conferances, fysiek cabaret, komisch, vrolijk en melancholische liedjes. Van dit alles kunt u genieten in de muzikale theatervoorstelling ‘Skoren’ door de Bende van Beuving, in samenwerking met zanggroep Multivoices.

‘Skoren’ is het tweede cabareteske muziektheaterprogramma van Ernest Beuving en zijn band, in samenwerking met een zangkoor uit de plaats van het optreden.Veel humor met heerlijke typetjes, imitaties, persiflages en prachtige liedjes, waarbij het koor mooi meezingt. Tussendoor liggen de koorleden ook onder de stoel van het
lachen.

In 2016 hebben wij al eens samen met de bende van Beuving mogen optreden. Het publiek, en zeker ook wij zelf, hebben destijds genoten van een geweldige avond! Wij zijn dan ook alweer vol energie en enthousiasme aan het repeteren voor deze nieuwe voorstelling.

Komt u samen met ons genieten? Graag verwelkomen wij u op zaterdag 21 december in dorpshuis De Smis te Duizel. Aanvang: 20.00 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar via info@zanggroepmultivoices.nl