PC55-2025-week50

5 12 december 2025 IN DE PRIJZEN Sniederslaan 49, Bladel • www.janswaanen.echtebakker.nl het lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2025 het lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2025 OokTROTS op onze andere prijswinnende kwaliteitsproducten! BLADEL - In het bijzondere jubileumjaar waarin Echte Bakker Jan Swaanen precies 100 jaar bestaat, valt er opnieuw prachtig nieuws te vieren: de kerststol is dit jaar wederom door de onafhankelijke vakjury van het Echte Bakkersgilde beloond met vier sterren. Daarmee bevestigt de bakkerij opnieuw dat de kwaliteit van hun ambachtelijke kerststollen tot de absolute top van Nederland behoort – net als vorig jaar. Een jubileumjaar vol onderscheidingen 2025 is een uitzonderlijk succesvol jaar voor de Bladelse bakkerij. Naast de vier sterren voor de kerststol werd ook de roomboteramandelstaaf bekroond met 3 sterren, behaalde het paasbrood een prachtige beoordeling en eindigden de worstenbroodjes hoog tijdens de Brabantse worstenbroodkeuring. Een reeks prestaties die naadloos aansluit bij een bakkerij die al een eeuw lang staat voor kwaliteit, vakmanschap en smaak. De keuring Alle Echte Bakkers van Nederland konden hun kerststollen insturen voor de jaarlijkse productkeuring van het Gilde. De vakjury beoordeelt de stollen op maar liefst tien onderdelen, waaronder kleur, vulling, structuur, baktechniek en natuurlijk smaak. Bij de kerststol van Jan Swaanen prees de jury vooral: - de harmonieuze smaak van de amandelspijs - de goede verdeling van krenten en rozijnen - de karakteristieke korstkleur - het ambachtelijke proces en de nette afwerking Het resultaat: wederom een viersterren beoordeling, een predicaat dat alleen is weggelegd voor de allerbeste producten. Ambacht in het 100e jaar Voor de bakker in de Vershof in Bladel is deze erkenning een bijzondere kroon op het werk in dit jubileumjaar. Jan Swaanen: “Als je als familiebedrijf 100 jaar bestaat, wil je dat graag vieren met mooie producten. Dat onze kerststol opnieuw vier sterren krijgt, laat zien dat het vakmanschap in onze bakkerij nog altijd springlevend is. De keuring helpt ons om scherp te blijven en telkens weer het beste neer te zetten. Ik ben ontzettend trots op ons team.” Zo smaakt de perfecte kerststol Rijk gevuld, zacht van binnen en bestreken met echte roomboter — zo hoort een traditionele kerststol te zijn. De ultieme klassieker? Wip de spijs er met een mes uit, smeer het uit over een plak stol en doe daar nog een dun laagje echte roomboter overheen. Simpel, puur en onweerstaanbaar lekker. Voor de beste smaak laat je de stol een paar dagen rusten, zodat hij mooi kan rijpen en alle smaken volledig tot hun recht komen. Proef het jubileum mee! Het Echte Bakkersgilde is een stichting waarin ambachtelijke bakkers samenwerken, leren en hun kennis delen. De productkeuringen hebben als doel om kwaliteit te waarborgen en elkaar te versterken. Dankzij dit sterke keurmerk ben je als consument verzekerd van topproducten — niet alleen de kerststollen, maar ook de vele andere seizoensspecialiteiten. Kom langs in onze winkel in de Vershof en proef zelf waarom de kerststol van Jan Swaanen al twee jaar op rij tot de beste van Nederland behoort. www.janswaanen.echtebakker.nl Vier sterren voor de kerststol van Jan Swaanen – opnieuw! Echte Bakker Jan Swaanen (Vershof Bladel) viert zijn 100-jarig jubileum met een jaar vol bekroningen Sniederslaan 31 • Bladel • Tel. 0497 - 38 13 82 www.vinken-schoenmode.nl www.la-may.nl DE ALLERLAATSTE KANS STUNTDAGEN Vrijdag 12 en zaterdag 13 december. Alle schoenen, laarzen en sandalen € 30,00* per paar. Alle kleding € 30,00* per stuk. Geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur * Tijdens deze laatste 2 dagen, graag contante betaling Voor uw steunzolen, schoenreparatie en maatwerk kunt vanaf 01-01-2026 terecht op de nieuwe locatie: Charel Baelemanshofke 14 - Bladel Telefoonnummer: 0497-381382 • E-mail: vinkenp@gmail.com Kerstmenu zie website Wild gerechten Maand, Dinsd, Donderdag mosselen 23,50 tot 15 Dec

RkJQdWJsaXNoZXIy MjY4NjA=