Thuis is het allemaal al weer gebeurd, de kerstversieringen liggen weer op de zolder of in de kelder en alles is weer fris gepoetst, misschien een extra lamp of plant in huis gehaald en we zijn klaar om de donkere maanden te overbruggen naar het voorjaar. Als winkeleigenaar doe je eigenlijk hetzelfde. Ook daar wordt opgeruimd om zo de winkel weer klaar te maken voor de nieuwe voorjaarscollecties.

Het laatste weekend van januari halen de ondernemers in Eersel daarom nog even flink de bezem door de voorraad. Om plaats te maken voor nieuwe collecties moet er dus afscheid genomen worden van de oude. Nou leek het ons leuk om deze opruimactie te verbinden aan een leuke win-actie. Bovenop deze extra kortingen maak je met je kassabon ook nog eens kans op een cadeaubon die je in de gemeente Eersel weer kunt besteden.

De deelnemende winkels herken je aan de poster van ‘Eersel ruimt op’ in de winkel. Daar vind je dus bovenop de afgeprijsde prijzen nog extra voordeel in dit weekend.

De actie begint op vrijdag 25 januari en eindigt op zondag 27 januari (Let op: niet alle winkels zijn op zondag geopend).

De actie wordt mogelijk gemaakt door de Stichting Promotie Eersel. Deze stichting zorgt ervoor dat ondernemers met gezamenlijke acties of ideeën dit kunnen uitvoeren met behulp van hun financiële steun en zo de kern van Eersel aantrekkelijk te maken én houden.