BLADEL – Er is hard gewerkt om de winkel van Oogwereld Holtman in Bladel een frisse en nieuwe uitstraling te geven. Er heeft zich een metamorfose voltrokken waar de medewerkers van Oogwereld Holtman erg blij mee zijn (en u hopelijk ook).

Wat enkele weken geleden nog een overwegend donkere winkel was, is nu een winkel met warme kleuren en een open uitstraling waar het volop genieten is van de meest uitgebreide en vernieuwende collecties (zonne)brillen van merken als Lindberg, Theo, Serengeti en Ray-Ban. Daarnaast bieden de oogzorgspecialisten Frank Engels (optometrist), Kim Knapen (opticien) en Evelyn Wouters-Bosch (opticien) u de hoogwaardige oogzorg die klanten van hen gewend zijn.

We vieren de succesvolle verbouwing graag samen met u. U kunt dan ook t/m zaterdag 23 november profiteren van kortingen tot € 150,- op de allerbeste glazen! Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden in de winkel.

Bent u ook benieuwd hoe het ‘nieuwe thuis’ van Oogwereld Holtman aan de Markt 30 in Bladel er nu uitziet? De medewerkers verwelkomen u graag om u rond te leiden!