iOS:
Bewaar als app -> Kies “Zet in beginscherm” en klaar!

Android:
Bewaar als app-> Kies “Toevoegen aan beginscherm”

Windows:
Bewaar als app-> klik op “Aan start vastpinnen”

loader

Aanmelden voor:

nieuwsbrief, lezersaanbiedingen, speciale acties etc.
Het nieuws van dichtbij

Rubriek Sport

Badminton meespeelavond BCBH

Badminton meespeelavond BCBH

BLADEL – BCBH (Badmintonclub Bladel- Hoogeloon) wil jou uitnodigen om op donderdag 21 februari in sporthal X-Sport in Bladel kennis te laten maken met het badmintonnen.

Deze avond kun je vrij binnen lopen om te kijken of deze sport wat voor je is. Doe je sportkleding aan en speel lekker een potje mee. Er zal wat speluitleg gegeven worden, zodat je meteen aan de slag kunt. Rackets zijn aanwezig, mocht je deze niet hebben.

Wij spelen elke donderdagavond op recreatief- en competitieniveau badminton. De jeugd (vanaf 7 jaar) is welkom van 18.30 tot 20.00 uur. Recreatief spelen we van 20.00 tot 21.30 uur. We spelen dan partijtjes van 20 minuten en wisselen dan weer. Daarna is de mogelijkheid om samen de avond gezellig af te sluiten in het sportcafé X-Sport.

Altijd al een keer willen kennis maken met deze sport, kom dan donderdag 21 februari gezellig een potje (of meer) meespelen.

Kijk voor meer informatie ook eens op onze website: www.bcbh.nl

Van Kessel op het podium in Super Prestige

Van Kessel op het podium in Super Prestige

Het heeft Corné van Kessel de afgelopen weken niet meegezeten in het veldrijden. De renner van Het Snelle Wiel kwam op het WK in het Deense Bogense na een voortreffelijke start op achterstand toen zijn ketting klem raakte tussen frame en tandwielkrans. De kostbare tijd die hij daarmee verspeelde was niet meer goed te maken, zeker niet toen hij later ook nog een schuiver maakte.

Ook zaterdag in de Krawatencross van Lille in de Belgische Kempen mocht het niet zo zijn dat de oud-Veldhovenaar van Telenet-Fidea Lions een podiumplaats ging bezetten. Lang streed hij voor de tweede eindpositie achter de ongenaakbare wereldkampioen Mathieu van der Poel. Totdat een val hem op achterstand zette met de 7e eindpositie als gevolg. Zondag in de Super Prestige cross van Hoogstraten, opnieuw in de Belgische Kempen, op een door de regen in modder veranderd parcours, reed Van Kessel achter Mathieu van der Poel en Belgisch kampioen Toon Aerts naar een prachtige derde plaats op het podium. De beloning voor zijn geweldige doorzettingsvermogen.

Ook Aniek van Alphen, eveneens van Het Snelle Wiel, was zowel in Lille als in Hoogstraten van de partij in de crossen met de wereldelite. De beloftenrenster uit Hapert weerde zich tweemaal uitstekend in het geweld van de veldrittoppers en finishte als 15e en 20e. Haar mooie prestaties in het bijna afgelopen veldritseizoen heeft haar contractverlenging bij het Ladies Cyclingteam BNS Technics, haar huidige sponsor Kleur op Maat, opgeleverd.

4e plaats voor Inge de Laat op Brabants kampioenschap dressuur voor pony’s

4e plaats voor Inge de Laat op Brabants kampioenschap dressuur voor pony’s

REUSEL – Vorig weekend waren er de Brabants kampioenschap dressuur voor pony’s in Schijndel. Inge de Laat van ponyclub de Paardenvriendjes uit Reusel was afgevaardigd in de klasse DE-Z1.
De kampioenschappen verliepen heel succesvol. Met haar pony Navarana’s Sinclair behaalde ze een mooie 4e plaats. Met dit resultaat mag ze ook starten op zaterdag 16 maart op het Nederlands kampioenschap. We wensen Inge daar veel succes!

Finale competitie Groot Bladel werd stoelendans Hot icon

Finale competitie Groot Bladel werd stoelendans

De 22ste editie van de petanquecompetitie Groot Bladel, die op 25 oktober 2018 begon en waaraan 24 teams deelnamen, kende een zinderend slot op dinsdag 7 februari. Er moest door drie potentiële kandidaten gestreden worden om de felbegeerde titel.

Nadat Phil Spooren namens de wedstrijdcommissie de 12 overgebleven finalisten en meegebrachte supporters welkom had geheten, maakte hij het extra spannend door mede te delen dat het onderlinge verschil tussen de titelkandidaten zo klein was, dat er alles nog mogelijk was. Uiteraard was dit goed voor de wedstrijdspanning, zodat we van een echte derby konden gaan genieten. Er werd met veel plezier en sportiviteit om 19.30 uur afgetrapt, wat kenmerkend was voor de geweldige sfeer, welke er al vanaf het begin van de competitie heerste in de locatie van De Soepele Pols in
Netersel.

Dat het spannend ging worden stond buiten kijf, maar na twee speelrondes werd het al duidelijk dat het team van Kees Tijssen de bovenliggende partij zou gaan worden. Zij wisten namelijk alle drie de partijen te winnen en wisten zich verzekerd van de titel, welke zij vier jaar geleden ook al eens hadden behaald. Ook de achtervolgers deden het goed. Het team van Lau Janssen wist de nummer twee van de ranglijst, het team van Huub Aarts, voorbij te streven en bereikte daardoor een eervolle tweede plaats in de eindrangschikking.

Dat deze finale serieus werd genomen bewijst wel het feit dat diverse teams zich naar boven wisten te plaatsen op de ranglijst en het voor deze spelers de nodige voldoening gaf. Nadat alle wedstrijden waren gespeeld kon aan de prijsuitreiking worden begonnen, maar niet nadat Frank Bloems-
ma als voorzitter van De Soepele Pols iedereen had bedankt, die in welke vorm dan ook, deze competitie tot een groot succes hebben gemaakt. Ook nodigde hij iedereen uit om eens kennis te maken met deze fijne club en bood de mogelijkheid om zich als lid aan te melden en zodoende het voortbestaan te waarborgen. Ook hoopte hij op wederom een massale deelname voor de 23e editie van deze niet meer weg te denken competitie.

Namens de hele organisatie bedankte hij Phil Spooren en Jack van Rijswijk voor hun tomeloze inzet en liet dit vergezeld gaan door een presentje. Ook Kees Tijssen kon dit beamen en sprak zijn welgemeende dank uit naar iedereen die er weer een geweldige competitie van hebben gemaakt.

Hierna werden de prijzen uitgereikt en was de wisselbeker voor het team van Kees Tijssen. De andere podiumplaatsen waren voor respectievelijk het team van Lau Janssen en het team van Huub Aarts. De ploegenprijs ging naar De Vest. Dit omdat de teams van H. Aarts en K. Coolen het best vertegenwoordigd waren bij de finalisten.

Door Stef Kluijtmans

Loop jij ook mee met de Crazy Run! Hot icon

Loop jij ook mee met de Crazy Run!

BERGEIJK – Ben jij gek op leuke uitdagingen en ben je niet bang voor een beetje modder? Of altijd al een keer gek willen doen samen met je partner, beste vriend of vriendin, dan is de Crazy Run echt iets voor jou!

Op 20 april organiseren de meiden van Dansgroep Infinity, in samenwerking met de Crazy Cross, een Crazy Run. Op het terrein van de Crazy Cross zal een drietal runs neergezet worden voor drie verschillende categorieën.

Crazy Mario Kids: een speciaal ontworpen baan voor de kleinste onder ons, geheel in het thema van Mario Kart met leuke uitdagingen. Dit is voor kinderen t/m 14 jaar.

Crazy Couples: deze run loop je vastgebonden aan je renpartner. Hierdoor worden de obstakels en uitdagingen een tikkeltje moeilijker. Want elke uitdaging moet je samen uitvoeren.
Crazy Trial Run: we beginnen deze run op het bedrijventerrein. Langs en door een aantal bedrijven waar nog een aantal uitdagingen op je liggen te wachten rennen we richting de crossbaan met allerlei obstakels.

Zien wij ook jou op zaterdag 20 april?! Voor meer informatie en aanmelden kun je mailen naar: crazy.run.bergeijk@gmail.com

Inschrijven voor 16e Kraanvogel  carnavalszaalvoetbal-toernooi Hot icon

Inschrijven voor 16e Kraanvogel carnavalszaalvoetbal-toernooi

EERSEL – Dit gezelligheidstoernooi wordt op carnavalszaterdag 2 maart voor de zestiende keer gehouden in sporthal De Kraanvogel in Eersel. Aanvang is om 10.00 uur. Deze keer gaan we ook er natuurlijk weer één groot feest van maken. En gezien de reacties van de voorgaande edities komt dat helemaal in orde.

Dus vraag je vrienden, familie, collega’s, buurtgenoten, club of vereniging enz. Stel een team samen van minimaal 6 personen en eventueel enkele reservespelers en schrijf je in. Zorg voor unieke carnavalskleding (dit kan extra punten opleveren).

Deelname staat open voor iedereen vanaf 16 jaar. Ook dames zijn van harte welkom.Alle deelnemers mogen gebruik maken van het brunchbuffet, dat tussendoor voor ze word klaargezet. Sportiviteit en gezelligheid staat voorop. Het is een kei leuke manier om met je vrienden en kennissen een gigantisch leuke start van carnaval te maken. Puntentelling is op ludieke wijze (anders als vorig jaar) en leuke opdrachten voor de pauze tussendoor. Je hoeft dus niet te kunnen voetballen om toch winnaar te worden! Het inschrijfgeld bedraagt € 60,00 per team en is inclusief brunchbuffet. info en inschrijving: Café Biljart Zalencentrum Sporthal de Kraanvogel, Hoolstraat 34 in Eersel. Tel. 0497-512055, kraanvogeleersel@outlook.com of kraanvogeleersel@outlook.com

www.dekraanvogel.com

Sport Hot icon

Inschrijven voor 16e Kraanvogel carnavalszaalvoetbaltoernooi

EERSEL – Dit gezelligheidstoernooi wordt op carnavalszaterdag 2 maart voor de zestiende keer gehouden in sporthal De Kraanvogel in Eersel. Aanvang is om 10.00 uur. Deze keer gaan we ook er natuurlijk weer één groot feest van maken. En gezien de reacties van de voorgaande edities komt dat helemaal in orde.

Dus vraag je vrienden, familie, collega’s, buurtgenoten, club of vereniging enz. Stel een team samen van minimaal 6 personen en eventueel enkele reservespelers en schrijf je in. Zorg voor unieke carnavalskleding (dit kan extra punten opleveren).

Deelname staat open voor iedereen vanaf 16 jaar. Ook dames zijn van harte welkom.Alle deelnemers mogen gebruik maken van het brunchbuffet, dat tussendoor voor ze word klaargezet. Sportiviteit en gezelligheid staat voorop. Het is een kei leuke manier om met je vrienden en kennissen een gigantisch leuke start van carnaval te maken. Puntentelling is op ludieke wijze (anders als vorig jaar) en leuke opdrachten voor de pauze tussendoor. Je hoeft dus niet te kunnen voetballen om toch winnaar te worden! Het inschrijfgeld bedraagt
€ 60,00 per team en is inclusief brunchbuffet. info en inschrijving: Café Biljart Zalencentrum Sporthal de Kraanvogel, Hoolstraat 34 in Eersel. Tel. 0497-512055,
kraanvogeleersel@outlook.com of

www.dekraanvogel.com

Posts loader