REUSEL – Op zondag 16 juni organiseerde SV de Cirkel hun 25e internationale penaltytoernooi met 55 heren- en 8 damesteams. Er werd weer gestreden om de grote wisselbeker.

In al die jaren dat het penaltytoernooi gehouden werd waren er meer Belgische dan Nederlandse winnaars en ook dit jaar ging de wisselbeker naar België. In een spannende herenfinale ging het tussen het Zwaneven uit Oud Turnhout en het Arendonkse Team Sensation. Bij winst van het Zwaneven mochten ze de wisselbeker houden maar het liep anders. Team Sensation liep met de winst naar huis. Dit was voor hun al weer 5 jaar geleden, maar wel de derde keer. In totaal hebben de Belgische teams 18 keer gewonnen tegen 7 keer een Nederlands team. Bij de dames ging dit jaar de strijd tussen Feelsjiekkapsalonmelaniehetbolleke en de Zuiderburen. De dames van de Zuiderburen wonnen voor het eerst het penaltytoernooi.

Zoals ieder jaar ging een deel van de opbrengst naar een goed doel. Dit jaar was het Onderlinge Hulp Reusel. De leden hebben tijdens en ook na het toernooi zelf ook een steentje bijgedragen aan hulp aan onze vereniging. Hiervoor ook onze grote dank. Tussendoor kon er ook op een groot voetbaldartspel geschoten worden met grote prijzen voor de drie besten.

SV de Cirkel bedankt alle sponsoren, scheidsrechters, leden, vrijwilligers, Onderlinge Hulp Reusel, JV ‘t Brouwersgilde, vv Hulsel en alle bezoekers en deelnemers voor onze prachtige 25e editie. Noteer voor het 26e SV de Cirkel penaltytoernooi alvast de datum: zondag 14 juni 2020.