EERSEL – Op zondag 19 januari organiseert AV DES uit Eersel de Dieprijtcross. Deze cross maakt deel uit van de Kempische Cross Competitie. De cross vindt plaats op Recreatiepark TerSpegelt, waar ook het inschrijfbureau en kleedaccommodatie is gevestigd.

Het gevarieerde en uitdagende parcours gaat kriskras over het recreatiepark en over de stranden. We nodigen je graag uit om deel te nemen aan deze cross. Om 10.00 uur starten we met de recreanten, vanaf 11.00 uur starten we met de wedstrijdlopers (senioren, masters) en de junioren A en B. Vanaf 12.30 uur start de jeugd.

Er zijn geen leeftijdsgrenzen of tijdslimieten om deel te nemen aan de cross. De cross bestaat uit rondes van ongeveer 2 km. Je kunt 1, 2, 3, 4 of 5 rondes lopen. De cross is dus geschikt voor zowel de beginnende als de geoefende loper. Je hoeft niet perse vooraf te kiezen hoeveel rondes je wil lopen. Gaat het goed, dan kun je nog een extra rondje lopen. Gaat het minder goed, dan loop je een rondje minder.

De cross start op ongeveer 700 meter lopen vanaf het inschrijfbureau. Inschrijven kan vooraf via inschrijven.nl (tot en met 16 januari). Kosten: € 6,00. Of nog op dezelfde dag (kosten € 8,00) bij Recreatiepark Ter Spegelt in ‘la Cantina’, ongeveer 50 meter na restaurant de Keizer aan de Postelseweg 88 in Eersel. De kosten voor jeugd t/m 15 jaar is bij voorinschrijving € 3,50 en bij na-inschrijving € 5,00. Kijk voor meer informatie op de website van AV DES of op de site van de Kempische Crosscompetitie.

www.avdes.nl