HOOGELOON – Op donderdag 9 januari vond, op uitnodiging van het bestuur van vv Hoogeloon, de inmiddels traditionele nieuwjaarsbijeenkomst plaats in de kantine op sportpark De Roetwijer. Samen met leden, vrijwilligers, sponsors en supporters werd nog eenmaal teruggekeken op het kampioensjaar 2019 en de unieke start van Hoogeloon 1 op derde klasse niveau. Ook benoemde de voorzitter een aantal zaken die in 2020 prioriteit hebben en de nodige aandacht en zorg van het bestuur vragen, maar bovenal stond deze avond in het teken van de huldiging van maar liefst 10 jubilarissen.

Om die reden hadden voorzitter Wim de Laat en vicevoorzitter Peter Lamers de taken verdeeld en spraken beide bestuursleden een aantal feestgangers toe. In zijn openingswoord blikte voorzitter Wim de Laat eerst nog maar eens terug op het jaar 2019. Daarin memoreerde hij met name aan het kampioenschap van Hoogeloon 1 in de vierde klasse F, met de bekroning in de legendarische kampioenswedstrijd tegen Vessem op 5 mei 2019. De daaropvolgende uitverkiezing van onze club tot Amateurclub van het jaar in het Philips Stadion is inmiddels met een goudomrande lijst opgenomen in onze clubgeschiedenis. Ook de kampioenschappen van de talentvolle jeugdteams JO15 en JO17 kregen een eervolle vermelding, evenals de benoeming van Ger Michielse tot Clubheld 2019 van de gemeente Bladel, een eretitel die hem werd toegekend vanwege zijn veelzijdige vrijwilligersactiviteiten voor vv Hoogeloon. Ook waren er complimenten en volop waardering voor alle vrijwilligers en sponsoren en werden Jurgen Brouwers en Kees van Loon verkozen tot Clubman 2019.

Van de 7 zilveren clubleden was Peter Smets afwezig, maar werden achtereenvolgens Sander de Laat, Rob de Korte, Douwe Roovers, René Bolte, Erik Timmermans en Kees Timmermans in de schijnwerpers gezet. Voor 40 jaren clubtrouw werd vervolgens hulde gebracht aan Ron Wouters en Hans van Rooij. Toon van Beers werd gefêteerd vanwege zijn 50-jarig clublidmaatschap.

Nadat de voorzitter van alle jubilarissen eenieders voetballoopbaan met hilarische kleedkamermomenten, derde helften en behaalde kampioenschappen had verwoord, inclusief de lange staat van dienst voor wat betreft het vele vrijwilligerswerk c.q. bestuurstaken, werd hen ten overstaan van een goedgevulde kantine en onder welverdiend applaus een mooie oorkonde met clubattentie overhandigd. Een mooie afsluiting van de nieuwjaarsreceptie van vv Hoogeloon.