EERSEL – Tijdens de zomervakantie organiseert Atletiekvereniging DES weer haar jaarlijkse zomeravondtrimlopen. Net als het vorig jaar vinden deze plaats aan de Postelseweg bij Natuurpoort TerSpegelt op de woensdagavonden 10, 17, 24 en 31 juli.

Er is een gevarieerd en uitdagend parcours uitgezet in de bossen nabij de Natuurpoort. De ronde loopt via het Kabouterpad over prachtige paden door de uitgestrekte bossen terug naar het startpunt aan de Postelseweg. Iedere woensdag start de jongste jeugd om 19.45 uur. Zij kunnen kiezen voor een afstand van 400 m (1 rondje) of een afstand van 800 m (2 rondjes). Om 20.00 uur is het de beurt aan de oudere jeugd en de volwassenen, die een ronde van 1.350 m één, twee, drie of vier keer kunnen afleggen. Inschrijven tot 10 minuten voor de start bij De Keizer eten & drinken aan de Postelseweg 88. Na afloop van de trimlopen is er een loterij met hele mooie prijzen, beschikbaar gesteld door een aantal Eerselse ondernemers. De opbrengst van de loterij komt ten goede aan Atletiekvereniging DES. De deelname aan de trimlopen is gratis.

De zomeravondtrimlopen zijn bij uitstek de manier om tijdens de vakantiemaanden de conditie lekker op peil te houden. Voor diegene die niet op vakantie gaan, of later op vakantie gaan, de vakantievierende campinggasten, jong of oud, prestatie gericht of recreatief. Kortom, iedereen die een paar goede loopschoenen heeft, nodigen wij van harte uit om deel te nemen aan deze trimlopen. Ben je op 10 juli verhinderd, geen nood, op 17, 24 en 31 juli is er een nieuwe kans.