iOS:
Bewaar als app -> Kies “Zet in beginscherm” en klaar!

Android:
Bewaar als app-> Kies “Toevoegen aan beginscherm”

Windows:
Bewaar als app-> klik op “Aan start vastpinnen”

loader

Aanmelden voor:

nieuwsbrief, lezersaanbiedingen, speciale acties etc.
Het nieuws van dichtbij

Rubriek Facebook

Facebook post afbeelding Hot icon

Gemeente Bladel

Fiets gevonden of verloren?

De WVK-Groep voert ook in 2019 namens de vier Kempengemeenten de taak uit van het verwerken van een melding en het ophalen, registreren, bewaren en afvoeren van gevonden fietsen in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden.

Indien u een fiets heeft gevonden, kunt u dat digitaal melden of aangeven bij de gemeente. Dat kan via onderstaande link. Diefstal van een fiets is een misdrijf en hiervan moet u aangifte doen bij de politie. Dat kan digitaal op de website www.politie.nl. Het is belangrijk om dit te doen omdat uw fiets dan misschien nog teruggevonden kan worden. Ook heeft u soms een bewijs van aangifte nodig om geld terug te krijgen van uw verzekering.

Facebook post afbeelding Hot icon

Gemeente Reusel-De Mierden

Wensballon oplaten… Wist u dat dit verboden is?
Wensballonnen worden, ook in deze periode, weer regelmatig opgelaten. Volgens de Aziatische cultuur brengt de wensballon geluk. Een wensballon is een lampion die, net als de heteluchtballon, werkt op het principe dat warme lucht stijgt. De lucht in de ballon wordt verwarmd door een open vlam die onder de ballon hangt. Een wensballon ziet er mooi uit, maar het oplaten brengt ook risico’s met betrekking tot brand, milieu en uw eigen veiligheid met zich mee. Om die reden is het oplaten in steeds meer gemeenten verboden, waaronder ook in onze gemeente.

Posts loader