iOS:
Bewaar als app -> Kies “Zet in beginscherm” en klaar!

Android:
Bewaar als app-> Kies “Toevoegen aan beginscherm”

Windows:
Bewaar als app-> klik op “Aan start vastpinnen”

loader

Aanmelden voor:

nieuwsbrief, lezersaanbiedingen, speciale acties etc.

Bladeren door de krant

Opgave Meeltje

Vul hieronder de gegevens in voor een meeltje (kleine) advertentie. Deze is voor particulieren uit de gemeente Bladel, Reusel-de Mierden, Vessem en Duizel gratis.

RICHTLIJNEN & VOORWAARDEN

Deze rubriek is uitsluitend bedoeld voor de particuliere inwoners van de gemeente Bladel, de gemeente Reusel-De Mierden en de kernen Vessem en Duizel.

Particulieren kunnen gratis een ‘meeltje’ plaatsen tot 20 woorden voor de aan- en verkoop van huishoudelijke spullen en voor het melden van gevonden en verloren voorwerpen. Boven de 20 woorden betaalt u  € 8,- tot een maximum van 40 woorden.

Het meeltje blijft staan tot u het weer afmeldt of het wordt vervangen door een recenter meeltje van een ander indien er een groot aanbod van meeltjes is.

U kunt uw ‘meeltje’ inclusief uw adresgegevens en telefoonnummer sturen naar info@pc55.nl of inleveren bij PC55, Hoefblad 40, Hapert.

Berichten die voor maandag 24.00 uur worden aangeleverd, worden in de eerstvolgende (weekend)editie geplaatst.

 

 

COMMERCIËLE GETINTE BERICHTEN
OF GROTERE GOEDEREN

Heeft u een commercieel getint bericht of groter ‘goed’ (tot 20 woorden) dan kan deze geplaatst worden voor een schappelijk tarief van € 10,- (vooraf te betalen) per geplaatst bericht (per keer).

Denk hierbij aan auto’s, motoren, caravans, aanhangers, gebouwen verhuur, (semi)bedrijfsmatige verkoop van standaard producten, vacatures e.d..

Boven de 20 woorden betaalt u € 8,- extra tot een maximum van 40 woorden.

PC55 behoudt zich het recht voor om in bepaalde situaties af te wijken van bovenstaande richtlijnen en bepaalde advertenties niet te plaatsen.
Voor meer informatie kunt u bellen naar 0497-844588 (09.00-17.00 u).

Met uitzondering van gratis particuliere berichten tot 20 woorden geldt: Het bericht/de advertentie wordt geplaatst na ontvangst van de betaling.

De betaling voor commerciële/groter ‘goed’ meeltjes kan op de volgende manieren voldaan worden:

  • Contant op het adres: PC55 – Hoefblad 40 – 5527 KV Hapert
  • Overmaken op rekeningnummer NL31RABO0152147004
    t.n.v. PC55, onder vermelding van Naam en Woonplaats