iOS:
Bewaar als app -> Kies “Zet in beginscherm” en klaar!

Android:
Bewaar als app-> Kies “Toevoegen aan beginscherm”

Windows:
Bewaar als app-> klik op “Aan start vastpinnen”

loader

Aanmelden voor:

nieuwsbrief, lezersaanbiedingen, speciale acties etc.

Bladeren door de krant

Rubriek Algemeen

Plaatsen van een dankbetuiging Hot icon

Plaatsen van een dankbetuiging

Het is gebruikelijk dat nabestaanden een dankbetuiging sturen. Dit kan in de vorm van een kaart, maar ook is het mogelijk een dankbetuiging in de krant te plaatsen. Op deze wijze kunnen meer mensen bereikt worden. Het plaatsen van een dankbetuiging gebeurt meestal binnen enkele weken na het overlijden. Het doel hiervan is om de mensen te bedanken die tijdens de periode van het afscheid, de uitvaart en/of condoleance aanwezig waren of hun steun hebben betuigd wat voor manier dan ook.

Voor tarieven en formaten, klik hier

Net als bij een rouwadvertentie is het belangrijk om goed na te denken over de inhoud van de tekst. Er zijn geen vaste regels voor het schrijven van een dankbetuiging. Het is aan u te kiezen voor een formele of juist informele tekst. Om u te helpen bij het schrijven van een dankbetuiging staan hieronder een aantal voorbeelden. De dankbetuiging wordt afgesloten met uw naam (of familienaam) en eventuele andere familieleden en/of nabestaanden, de plaats en datum.

**

In ons verdriet om het heengaan van onze lieve [naam] willen wij u hartelijk dank voor uw medeleven.

**

In de afgelopen weken hebben we gemerkt dat velen met ons mee voelden toen [naam] zo plotseling overleed. Voor alle blijken van medeleven willen wij u hartelijk danken.

**

Wij willen u bedanken voor alle steun en betrokkenheid na het overlijden van onze dierbare [naam]. Alle blijken van deelneming zijn ons tot steun bij het verwerken van dit verlies.

**

Het heeft ons bijzonder gesterkt en getroost, dat u zich allen zo betrokken voelde bij dit grote verlies. Moge [naam] lang in onze herinnering blijven voortleven.

**

Graag willen we u danken voor uw medeleven, de prachtige bloemen, de mooie kaarten en troost die we hebben mogen ontvangen na het overlijden van onze lieve [naam].

**

Na het overlijden van [naam] mijn man en onze papa, op [datum], willen wij iedereen hartelijk bedanken voor alle reacties.

**

De belangstelling was overweldigend en hartverwarmend. Het doet ons goed om te weten dat [naam] door zo velen werd gewaardeerd om wie hij was.

**

Graag willen we u dankzeggen voor het medeleven en de troost die we mochten ontvangen na het overlijden van onze lieve [naam]

**

Na het overlijden van onze dierbare [naam] willen we u bedanken voor alle bloemen, kaarten en condoleances. Dit heeft ons ontzettend gesteund tijdens deze verdrietige periode.

**

Voor uw blijken van medeleven na het overlijden van onze dierbare [naam] betuigen wij onze oprechte dank.

**

Het is voor ons onmogelijk om een ieder persoonlijk te bedanken voor het warme medeleven dat wij hebben ondervonden na het overlijden van mijn lieve man en onze geliefde vader [naam] Daarom willen wij op deze manier laten weten dat uw aanwezigheid, de bloemen, de vele lieve brieven en kaarten ons erg goed gedaan hebben en een grote steun voor ons zijn.

**

Aan allen, die tijdens het overlijden en de begrafenis/crematie van onze lieve [naam] hun liefdevolle steun aan ons hebben betoond, betuigen wij onze oprechte dank.

**

Wij zijn jullie ontzettend dankbaar voor alle steun en medeleven na het overlijden van onze lieve [naam]. Dit heeft ons veel kracht en troost gegeven bij het verwerken van dit grote verlies.

**

Dat zovelen geraakt zijn door het overlijden van mijn lieve vrouw en onze fantastische moeder [naam] heeft ons diep ontroerd. Wij willen u dan ook graag bedanken voor alle belangstelling en medeleven, zowel tijdens haar ziekte als na haar overlijden.

**

Hierbij willen we iedereen bedanken voor alle kaarten, brieven en bloemen, telefoontjes, steun en warmte na het moeilijke verlies van onze lieve [naam]

**

Het doet nog steeds zoveel pijn, maar de grote belangstelling, in welke vorm dan ook, die wij van zeer velen mocht ontvangen na het overlijden van mijn lieve man, onze vader en opa [naam] maakt het verdriet dragelijker. Onze hartelijke dank daarvoor.

**

Overweldigend was het medeleven, nadat [naam] zo plotseling van ons werd ontnomen.

**

Bedankt lieve mensen voor alle steun en medeleven die onze kant opkwam na het zo plotseling overlijden van [naam]

Het geeft ons de kracht weer verder te gaan.

**

In ons verdriet om het heengaan van mijn vrouw, onze moeder en oma [naam] hebben wij veel blijken van liefde en medeleven ontvangen. Hiervoor zijn wij u heel erg dankbaar.

**

Jullie betrokkenheid, steun en medeleven waren hartverwarmend na het overlijden van onze lieve [naam]. Daarvoor willen we jullie ontzettend bedanken.

**

Na het overlijden van onze lieve [naam] was het zo fijn om te zien dat zovelen met ons hebben meegeleefd. We willen jullie bij deze hartelijk bedanken voor de steun en betrokkenheid.

**

Het medeleven, de troostvolle woorden, warmte en steun hebben zoveel voor ons betekend na het overlijden van onze lieve [naam]. Dit zullen we nooit vergeten. Heel erg bedankt.

**

Dit zijn uiteraard slechts voorbeeldteksten die wij in een dankbetuiging kunnen verwerken. Het is natuurlijk ook mogelijk zelf een tekst samen te stellen, deze kunt u doorgeven en zullen wij in de dankbetuiging verwerken.

Word bezorger van PC55!

Word bezorger van PC55!

Ben jij 13 jaar of ouder? Wil je extra geld verdienen? En vind je het fijn om je eigen tempo te bepalen? Word dan bezorger bij Spotta!

Je bezorgt dan wekelijks weekblad PC55 en folders. Alles wordt bij jou thuis afgeleverd. Je hoeft er niet voor thuis te blijven. Je bepaalt je eigen tijd en tempo. Je mag namelijk zelf bepalen of je op vrijdag en/of zaterdag bezorgt. Zo heb je nog voldoende tijd over voor sport, huiswerk en andere hobby’s.

Meer weten? Kijk op foldersbezorgen.com

 

Spotta is dé shoppinghulp die consumenten helpt bij het makkelijk verkrijgen van voordeel en inspiratie. Dit doen we met ons folderpakket, Folderkiezer, Spotta.nl en weekbladen. Altijd bij de hand en up-to-date. Voor ons landelijke bezorgnetwerk met meer dan 23.000 bezorgers zijn we altijd op zoek naar superhelden die ons daarbij helpen.

Bezorging weekkrant PC55 Hot icon

Bezorging weekkrant PC55

Soms krijgen we een klacht van een lezer en misschien klinkt dat gek maar dat waarderen we enorm. Het zegt ons namelijk dat de lezer – in dit geval de klager – zich betrokken voelt bij PC55. In sommige gevallen wordt PC55 – in de beleving van een lezer – ‘te laat’ bezorgd. Maar wat is te laat? We leggen het heel graag even uit.

In het voorjaar van 2020 zijn we noodgedwongen van bezorgdienst overgestapt. Dat was niet onze keuze maar onze vaste dienst werd overgenomen en dus moesten we mee. Dat had als gevolg dat we van de midweekbezorging naar weekendbezorging gingen. Op zich was dát geen probleem voor ons want in het weekend heeft iedereen lekker veel tijd om te lezen. Onze artikelen hebben we erop aangepast: de artikelen die je leest, gaan over evenementen die de week of het weekend daarna plaatsvinden. Daarom is het op zich niet zo héél erg als de krant pas op zondagmiddag bezorgd wordt.

Het feit dat we een krant zijn, schept de verwachting dat alles wat erin staat nieuws is en dat is in ons geval niet zo. We doen ons best om ‘goed-om-te-weten-leuk-om-te-lezen-artikelen’ te maken die een weekje mee kunnen. We zijn géén dagblad. Ook géén magazine maar misschien net iets er tussen in. Een magazine hoef je niet meteen uit te lezen en kan gerust een week of twee op de koffietafel liggen. Een dagblad is een dag na de verschijningsdatum ‘oud nieuws’. Wij vinden dat we er tussenin zitten. De artikelen – en dikwijls ook de aanbiedingen van onze adverteerders – gaan over de week ná de verspreidingsdatum. Op dinsdag is PC55 dus nog heel erg actueel. Misschien moeten we onszelf ‘weekblad’ gaan noemen en geen krant meer.

In onze weekkrant vind je, naast aankondigingen van evenementen en activiteiten uit de regio, ook mooie verhalen over onze adverteerders, oproepjes, sfeerverslagen en kennismakingen met verenigingen en organisaties. We proberen onze gemeenschap zo breed mogelijk te presenteren in ons blad. De parochieberichten beslaan altijd een periode van twee weken en datzelfde geldt voor de agenda. Er is dus genoeg reden om de krant een weekje in de krantenbak te laten liggen en nog eens open te slaan als je informatie zoekt. Heb je alleen in de vakantie tijd om te puzzelen? Bewaar alle kranten dan want elke week valt er genoeg te breinbreken. Strips en columns zijn ontspannend om voor te gaan zitten wanneer het jou uitkomt.

We hopen dat we in dit bericht voldoende hebben uitgelegd wat er veranderd is en hoe wij het ervaren. Vergeet daarbij één ding niet: PC55 wordt gratis aangeboden. We vertalen de bezorgklachten graag als compliment: dat de lezer ons mist als we ‘te laat’ of niet bezorgd worden.

Redactie PC55

Posts loader