iOS:
Bewaar als app -> Kies “Zet in beginscherm” en klaar!

Android:
Bewaar als app-> Kies “Toevoegen aan beginscherm”

Windows:
Bewaar als app-> klik op “Aan start vastpinnen”

loader

Aanmelden voor:

nieuwsbrief, lezersaanbiedingen, speciale acties etc.

Bladeren door de krant

Rubriek Algemeen

Kempenbreed onder de aandacht Hot icon

Kempenbreed onder de aandacht

Het is voor een adverteerder belangrijk om het bereik zo nauwkeurig mogelijk te kunnen bepalen. Wij bieden de mogelijkheid om Kempenbreed (35.000 ex.) te adverteren waarbij het tevens mogelijk is om per gemeente te kiezen. Wij – PC55 (gemeente Bladel & Reusel-De Mierden) –  hebben een samenwerkingsverband met Gielen druk print webmedia die De Hint (gemeente Eersel) en Eyckelbergh (gemeente Bergeijk) uitgeeft.

Uw advertentie kunt u vanuit PC55 (oplage 17.300) door laten plaatsen naar deze 3 titels. Hiermee wordt de oplage meer dan ruim verdubbeld. Het is ook mogelijk om voor 1 extra titel te kiezen.


 • De Hint – gemeente Eersel (oplage 8.600)
  Dorpen: Eersel – Duizel – Vessem – Knegsel – Wintelre – Steensel

 

 • De Eyckelbergh – gemeente Bergeijk (oplage 9.100)
  Dorpen: Bergeijk – Luyksgestel – Weebosch – ’t Loo – Riethoven – Westerhoven – Borkel en Schaft

Combinatie tarieven van
PC55 – de Hint – De Eyckelbergh

Klik op plaatje hierboven voor download in PDF formaat


Plaatsen van een dankbetuiging

Plaatsen van een dankbetuiging

Het is gebruikelijk dat nabestaanden een dankbetuiging sturen. Dit kan in de vorm van een kaart, maar ook is het mogelijk een dankbetuiging in de krant te plaatsen. Op deze wijze kunnen meer mensen bereikt worden. Het plaatsen van een dankbetuiging gebeurt meestal binnen enkele weken na het overlijden. Het doel hiervan is om de mensen te bedanken die tijdens de periode van het afscheid, de uitvaart en/of condoleance aanwezig waren of hun steun hebben betuigd wat voor manier dan ook.

Voor tarieven en formaten, klik hier

 

Net als bij een rouwadvertentie is het belangrijk om goed na te denken over de inhoud van de tekst. Er zijn geen vaste regels voor het schrijven van een dankbetuiging. Het is aan u te kiezen voor een formele of juist informele tekst. Om u te helpen bij het schrijven van een dankbetuiging staan hieronder een aantal voorbeelden. De dankbetuiging wordt afgesloten met uw naam (of familienaam) en eventuele andere familieleden en/of nabestaanden, de plaats en datum.

**

In ons verdriet om het heengaan van onze lieve [naam] willen wij u hartelijk dank voor uw medeleven.

**

In de afgelopen weken hebben we gemerkt dat velen met ons mee voelden toen [naam] zo plotseling overleed. Voor alle blijken van medeleven willen wij u hartelijk danken.

**

Wij willen u bedanken voor alle steun en betrokkenheid na het overlijden van onze dierbare [naam]. Alle blijken van deelneming zijn ons tot steun bij het verwerken van dit verlies.

**

Het heeft ons bijzonder gesterkt en getroost, dat u zich allen zo betrokken voelde bij dit grote verlies. Moge [naam] lang in onze herinnering blijven voortleven.

**

Graag willen we u danken voor uw medeleven, de prachtige bloemen, de mooie kaarten en troost die we hebben mogen ontvangen na het overlijden van onze lieve [naam].

**

Na het overlijden van [naam] mijn man en onze papa, op [datum], willen wij iedereen hartelijk bedanken voor alle reacties.

**

De belangstelling was overweldigend en hartverwarmend. Het doet ons goed om te weten dat [naam] door zo velen werd gewaardeerd om wie hij was.

**

Graag willen we u dankzeggen voor het medeleven en de troost die we mochten ontvangen na het overlijden van onze lieve [naam]

**

Na het overlijden van onze dierbare [naam] willen we u bedanken voor alle bloemen, kaarten en condoleances. Dit heeft ons ontzettend gesteund tijdens deze verdrietige periode.

**

Voor uw blijken van medeleven na het overlijden van onze dierbare [naam] betuigen wij onze oprechte dank.

**

Het is voor ons onmogelijk om een ieder persoonlijk te bedanken voor het warme medeleven dat wij hebben ondervonden na het overlijden van mijn lieve man en onze geliefde vader [naam] Daarom willen wij op deze manier laten weten dat uw aanwezigheid, de bloemen, de vele lieve brieven en kaarten ons erg goed gedaan hebben en een grote steun voor ons zijn.

**

Aan allen, die tijdens het overlijden en de begrafenis/crematie van onze lieve [naam] hun liefdevolle steun aan ons hebben betoond, betuigen wij onze oprechte dank.

**

Wij zijn jullie ontzettend dankbaar voor alle steun en medeleven na het overlijden van onze lieve [naam]. Dit heeft ons veel kracht en troost gegeven bij het verwerken van dit grote verlies.

**

Dat zovelen geraakt zijn door het overlijden van mijn lieve vrouw en onze fantastische moeder [naam] heeft ons diep ontroerd. Wij willen u dan ook graag bedanken voor alle belangstelling en medeleven, zowel tijdens haar ziekte als na haar overlijden.

**

Hierbij willen we iedereen bedanken voor alle kaarten, brieven en bloemen, telefoontjes, steun en warmte na het moeilijke verlies van onze lieve [naam]

**

Het doet nog steeds zoveel pijn, maar de grote belangstelling, in welke vorm dan ook, die wij van zeer velen mocht ontvangen na het overlijden van mijn lieve man, onze vader en opa [naam] maakt het verdriet dragelijker. Onze hartelijke dank daarvoor.

**

Overweldigend was het medeleven, nadat [naam] zo plotseling van ons werd ontnomen.

**

Bedankt lieve mensen voor alle steun en medeleven die onze kant opkwam na het zo plotseling overlijden van [naam]

Het geeft ons de kracht weer verder te gaan.

**

In ons verdriet om het heengaan van mijn vrouw, onze moeder en oma [naam] hebben wij veel blijken van liefde en medeleven ontvangen. Hiervoor zijn wij u heel erg dankbaar.

**

Jullie betrokkenheid, steun en medeleven waren hartverwarmend na het overlijden van onze lieve [naam]. Daarvoor willen we jullie ontzettend bedanken.

**

Na het overlijden van onze lieve [naam] was het zo fijn om te zien dat zovelen met ons hebben meegeleefd. We willen jullie bij deze hartelijk bedanken voor de steun en betrokkenheid.

**

Het medeleven, de troostvolle woorden, warmte en steun hebben zoveel voor ons betekend na het overlijden van onze lieve [naam]. Dit zullen we nooit vergeten. Heel erg bedankt.

**

Dit zijn uiteraard slechts voorbeeldteksten die wij in een dankbetuiging kunnen verwerken. Het is natuurlijk ook mogelijk zelf een tekst samen te stellen, deze kunt u doorgeven en zullen wij in de dankbetuiging verwerken.

Aanleveren artikel – nieuwbericht

Aanleveren artikel – nieuwbericht

Artikelen van verenigingen, stichtingen en particulieren worden – onder voorbehoud van beschikbare ruimte – gratis geplaatst in PC55. Hieronder tref je nadere informatie aan.

 

Sluitingstijden voor aanleveren van (nieuws)berichten

 

– PC55 wordt op vrijdag en zaterdag verspreid.

– De sluitingstijd voor het aanleveren van artikelen is maandag 24.00 uur.

TIP: Lever artikelen – indien mogelijk – vóór zaterdag aan. Er is dan meer kans op plaatsing omdat de krant al snel volloopt met aangeleverde artikelen.

 

Wanneer u ons uw teksten, foto’s, logo’s en advertenties aanlevert vragen wij u rekening te houden met onderstaande richtlijnen.

 

Tekst

U kunt tekst op 2 manieren aanleveren:

 1. Opgemaakt in ‘Word’. Dit bestand kunt u e-mailen naar info@pc55.nl. Bij voorkeur géén foto’s/plaatjes in het Word-bestand opnemen. De foto’s graag los en zo groot mogelijk meesturen.
 2. Een e-mail bericht met daarin de tekst verwerkt.

 

Foto’s, logo’s & illustraties

Deze kunt u via e-mail aan ons versturen. Dat kan naar info@pc55.nl of via deze website waarvoor een formulier beschikbaar is waarmee u de tekst en bijlagen separaat kunt versturen.

– Foto’s: in JPG formaat. Op ware grootte en een resolutie van minimaal 200 dpi (voorkeur 300 dpi).

– Logo’s: in PDF of EPS formaat.

– Illustraties: in JPG (minimaal 200dpi), PDF of EPS formaat 4. Scan’s: in JPG formaat. Op ware grootte en een resolutie van minimaal 200 dpi.

 

Tip

Gebruik ‘Word’ en het e-mailbericht uitsluitend voor tekst. Voeg geen foto’s en illustraties in het ‘Word’ document of tussen de tekst in het e-mail bericht. Voeg foto’s, logo’s en illustraties separaat toe in de e-mail als aparte bijlage.

 

 

Flyers / Posters

Flyers en posters van verenigingen/stichtingen voor bepaalde evenementen worden gratis geplaatst mits er ruimte vrij is. Er is geen garantie op plaatsing.

– Stuur de flyer/poster naar info@pc55.nl bij voorkeur in PDF (A5 of A4 formaat) of in een hoge resolutie JPG bestand.

– Stuur de poster een aantal weken voor het evenement door zodat er ruim de tijd is om de poster eventueel te kunnen plaatsen.

 

Het is ook mogelijk om de poster in een bepaalde week met garantie op te nemen.

– Dit kan tegen een gereduceerd ‘verenigingstarief’ (50% korting op het advertentietarief / losse plaatsing tarief).

– Voor de tarieven (excl. b.t.w.), klik hier.

 

Neem voor meer informatie contact op met Rob Luijten,
telefoon 0497-844 588 of  06-33711801.

 


 

– Er is geen garantie op plaatsing voor gratis berichten/artikelen.

– Artikelen kunnen met garantie geplaatst worden tegen een speciaal (verenigings/stichtings)tarief. Informeer naar de details (tel. 0497-844 588 / info@pc55.nl)

– De redactie maakt de afweging of een (gratis) artikel wel/niet geplaatst wordt.

– Er wordt niet gecorrespondeerd over het wel/niet plaatsen van een gratis artikel.

 

Afhaalpunten PC55

Afhaalpunten PC55

Heb je PC55 niet ontvangen en wil je wel een exemplaar van de recentste uitgave?

Wij hebben hiervoor een aantal ‘afhaalpunten’ waar de actuele editie vanaf vrijdagmorgen klaar ligt.

 

De Hapertse Hofdame Markt 4 5527 EN Hapert
Jumbo Supermarkt Markt 26 5527 EN Hapert
Gemeentehuis Bladel Markt 21 5531 BC Bladel
Visit / Tip / VVV Bladel Markt 21A 5531 BC Bladel
Floriaan, een huis van Oktober Wielewaal 10 5531 LJ Bladel
Kempenland Rondweg 25 5531 AJ Bladel
Tuincentrum Groenen Hulselseweg 11 5531 PE Bladel
De Houtwinkel Industrieweg 3 5531 AD Bladel
Familie Wouters Het Bosch 13 5531 PJ Bladel
Boerderijwinkel De Hooiberg Bredasebaan 20 5531 NB Bladel
Visit / Tip / VVV Reusel Kerkplein 69 5541 KB Reusel
Gemeentehuis Reusel-De Mierden Kerkplein 3 5541 KB Reusel
Esso Wilhelminalaan 9 5541 CS Reusel
Tamoil Turnhoutseweg 32A 5541 NZ Reusel
Familie Wouters Buspad 4 5541RK Reusel
Gemeenschapshuis De Schakel De Stad 5 5095 AG Hooge Mierde
Autocare Jan van Rooy Hoofdstraat 5 5528 AG Hoogeloon
Greenfarm Hoogeloon Groenstraat 6 5528 NS Hoogeloon
Agrodienst Den Boer Hoogcasteren 11 5528 NN Hoogeloon
Supermarkt Plus Kuilenhurk 1 5512 CA Vessem
Van Hoof Fietsen De Hoeve 1 5534 AC Netersel
Welkoop Vooreind 16a 5096 BC Hulsel
Supermarkt Plus Nieuwstraat 9 5521 CA Eersel
Supermarkt Jumbo Willibrorduslaan 8 5521 KC Eersel

 


Vraag en Antwoord – Bezorging PC55

 

Wordt PC55 gratis binnen de bebouwde kom bezorgd?

Ja, PC55 wordt gratis bezorgd binnen de bebouwde kom van de dorpen Bladel, Casteren, Duizel, Hapert, Hoogeloon, Hooge Mierde, Hulsel, Lage Mierde, Netersel, Reusel en Vessem.

We hebben hiermee een dekking van 94% waar PC55 gratis wordt bezorgd.

 

Wordt PC55 gratis buiten de bebouwde kom bezorgd?

Nee, PC55 wordt niet gratis buiten de bebouwde kom bezorgd. Dit betreft ca. 6% van het totale verspreidingsgebied.

 

Waarom wordt PC55 niet gratis buiten de bebouwde kom bezorgd?

Het bezorgen van PC55 wordt uitbesteed aan een extern verspreidingsbureau waarbij het wettelijk verplicht is om de bezorgers per uur te betalen. Dit mag niet meer per krant zoals voorheen.

Dit is mede de reden dat wij – per 1 september 2022 – overgestapt zijn naar een nieuwe verspreider om er 100% zeker van te zijn dat de bezorgers vergoed worden zoals het hoort. Wij willen namelijk niet dat een bezorger onderbetaald wordt.

Honderd kranten bezorgen in het buitengebied neemt drie tot vier keer zoveel tijd in beslag als binnen de bebouwde kom. Het bezorgen van een gratis krant in het buitengebied is daarmee uitzonderlijk duur geworden. Onze adverteerders zorgen ervoor dat we 94% van de inwoners een gratis krant kunnen bieden. Om de laatste 6% (buitengebied) ook van een gratis krant te voorzien zouden de advertentietarieven te veel doen stijgen hetgeen niet wenselijk is.

 

Maar het is toch verplicht om overal te bezorgen vanwege de gemeenteberichten?

Dat is een misvatting. De gemeente neemt jaarlijks veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor jouw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een evenement, een verbouwing of het kappen van een boom. Daarnaast publiceert de gemeente de meeste bekendmakingen ook in de weekkrant die huis-aan-huis verspreid wordt.

De gemeente is niet verplicht om dit schriftelijk in een lokale krant te publiceren. Dat doet de gemeente als service naar inwoners en ondernemers. Berichten over jouw wijk of buurt zijn online te vinden. Uiteraard via de gemeentelijke website, maar ook via de e-mailservice of app van ‘over uw buurt’ (www.overuwbuurt.overheid.nl), blijf je continu op de hoogte van alles wat er speelt in jouw omgeving.

 

Is er dan helemaal niets aan te doen?

Ja hoor, we hebben gezocht naar een tussenoplossing. Er zijn families in buitengebieden die willen fungeren als afhaalplaats voor de buurt/omgeving en in sommige gevallen zelfs de krant in hun gebied (gratis) rondbrengen. We verwachten dat dit langzaam verdere dekking biedt in de buitenwijken.

Wellicht is dit ook iets voor jou? Misschien heb je een beetje ruimte om een stapel kranten neer te leggen (vanaf 25 stuks), zodat jouw buurtgenoten een krant op kunnen pikken. Als we met z’n allen hetzelfde doel hebben – iedereen een gratis krant – dan moeten we op deze manier heel ver kunnen komen.

 

Wil je bezorger van PC55 worden?

Wil je bezorger van PC55 worden?

Wil je bezorger worden van PC55? Meld je dan aan voor een bezorgwijk bij jou in de buurt! Bezorgen mag al vanaf 13 jaar, er is geen leeftijdsgrens en daarom verwelkomen wij ook graag oudere bezorgers. Het betreft het bezorgen van de krant PC55 met incidenteel een flyer (wij hebben géén in gesealde folderpakketten!). Bravom Verspeidingen coördineert het verspreiden van PC55.

 

Wat houdt het bezorgen van de krant in?

 1. Je krijgt je eigen wijk of een wijkje, zo mogelijk bij jou in de buurt.
 2. Je gaat PC55 met af en toe een foldertje bezorgen (dus géén gesealde dikke reclamepakketten)
 3. Gemiddeld duurt de bezorging 1 tot 1,5 uur per week.
 4. Je ontvangt voor de krant een aantrekkelijke vaste wijkvergoeding. Als er een foldertje bij zit wordt dat extra uitbetaald. (alles conform de stukloonregeling, zodat je minimaal betaald krijgt conform Wet Minimumloon). Zie voor uitleg onze website www.bravom.nl
 5. Wij leveren op donderdag alles bij je af, bezorgen mag dan van donderdag tot en met zaterdag.

 

Wil je een wijk(je) bezorgen? Meld je aan!

Heb je direct interesse, geef dan je gegevens aan ons door. Dat kan via het formulier op onze website AANMELDEN BEZORGER.

Wij zullen je een wijk met daarbij alle informatie aanbieden.

Algemene informatie kun je natuurlijk ook vooraf inzien op www.bravom.nl of bel naar PC55 0497-844588 of Bravom Verspreidingen 06-5893 2875.

 

Adverteren in PC55

Adverteren in PC55

Met een advertentie breng je je boodschap goedkoop en effectief onder de aandacht bij 17.000 huishoudens. Dat is zelfs uit te breiden naar ruim 35.000 huishoudens.

 

Ondernemingen en verenigingen/stichtingen kunnen hier gebruik van maken. Publiciteit in PC55 levert zeker attentiewaarde op. Wij zorgen ervoor dat de krant inhoud bevat die mensen willen lezen zodat het bereik groot is.

Publiciteit kan op diverse manieren. Een advertentie, advertorial, een artikel, onderdeel zijn van een puzzel….. etc. Combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk. Neem eens contact met ons op voor een advies op maat.

 

Advertenties/artikelen zijn er in diverse formaten. De prijs is afhankelijk van de frequentie. Wekelijks, om de week, 1 keer per maand of af en toe als losse plaatsing.

 

 

 • Voor de tarieven
  in de combinatie PC55 – De Hint – Eyckelbergh (oplage 35.000),
  klik hier